Khloe Kardashian og Lamar Odom:

Selger huset mot Khloés vilje

TV-stjernen får ingenting av hussalget etter skilsmissen.

DEN GANG DA: Det var en gang Khloe og Lamar var stormende forelsket. Nå er det full strid mellom dem. Foto: NTB scanpix 
DEN GANG DA: Det var en gang Khloe og Lamar var stormende forelsket. Nå er det full strid mellom dem. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det var i august 2013 Khloe Kardashian (32) valgte å separere seg fra sin daværende ektemann Lamar Odom (37). Skilsmissen ble imidlertid aldri gjennomført ettersom Lamar nesten døde av overdose, og hun ville prøve på ny.

Nå er imidlertid paret i full skilsmisse-strid mellom den tidligere duoen.

For mens Khloe var ved hans side gjennom hele rehabiliterings-perioden etter overdosen til Lamar, har ikke Lamar så mye til overs for Khloe lenger.

SELGER UNNA: Lamar Odom skal ikke være lysten på å dele pengene for hussalget av sitt luksushjem med Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix
SELGER UNNA: Lamar Odom skal ikke være lysten på å dele pengene for hussalget av sitt luksushjem med Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vil ikke gi henne mer penger

Ifølge Radaronline skal Lamar angivelig ha ventet med å legge ut parets felles hus for salg til skilsmissepapirene var undertegnet, slik at han fikk beholde pengene, og ikke Khloe.

- Lamar vil ikke at Khloe skal få noe av pengene, sa en kilde nær Lamar til Radaronline.

Saken fortsetter under bildet.

PENGEKRANGEL: Selv om Khloe var der for Lamar etter overdosen, har ikke Lamar noe til overs for Khloe lengre. Her på en basketballkamp i 2011. Foto: NTB scanpix 
PENGEKRANGEL: Selv om Khloe var der for Lamar etter overdosen, har ikke Lamar noe til overs for Khloe lengre. Her på en basketballkamp i 2011. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Nå selger han huset for hele 5,2 millioner dollar, noe som tilsvarer ca. 47 millioner norske kroner, men han skal visst nok håpe å tjene enda mer penger på huset. Det er ikke Khloe særlig glad for.

NY KJÆRESTE: Lamar Odom skal angivelig ha funnet lykken på ny.  Her er de avbildet sammen i mars. Foto: NTB scanpix 
NY KJÆRESTE: Lamar Odom skal angivelig ha funnet lykken på ny.  Her er de avbildet sammen i mars. Foto: NTB scanpix  Vis mer

- Khloe ville virkelig ha huset, men Lamar hadde ingen interesse av å gi det til henne. Det var derfor han ventet så lenge med å selge det, forteller kilden videre.

Trenger penger

Ifølge kilden trenger også Lamar en god sum penger ettersom den tidligere basketballspilleren nå er arbeidsledig.

- Han tjente mye, men han brukte også mye. Inntektene hans har endret seg en god del siden han spilte i NBA (National Basketball Association er Nord-Amerikas største basketballiga journ.amn.).

- Han får ikke like mye penger inn som han gjorde før. Han trenger penger, sa kilden til nettstedet.

Verken Lamar eller Khloe har kommentert påstandene.

Giftet seg på TV

Det var i 2009 duoen møttes, ble sammen og giftet seg bare en måned etter de møttes. Da blomstret kjærligheten, og hele bryllupet ble vist i Kardashian-familiens TV-show «Keeping up with The Kardashian».

Khloe - som var iført en brudekjole fra designeren Vera Wang - ble eskortert oppover kirkegulvet av sin stefar Bruce Jenner, mens kjendissøstrene Kim og Kourtney var blant brudepikene.

- Dette var en av mitt livs beste kvelder. Khloe og Lamars bryllup var en natt for livet! Jeg elsker dere begge utrolig mye, skrev Kim Kardashian mandag på sin profil hos nettstedet Twitter.

Saken fortsetter under bildet.

LAV PROFIL: Khloe Kardashian og Lamar Odom viste seg ikke sammen før bryllupet. Her ble det tidligere ekteparet avbildet sammen på premieren til filmen "Whiteout" i Los Angeles  i september 2009. Foto: AP
LAV PROFIL: Khloe Kardashian og Lamar Odom viste seg ikke sammen før bryllupet. Her ble det tidligere ekteparet avbildet sammen på premieren til filmen "Whiteout" i Los Angeles  i september 2009. Foto: AP Vis mer

Blant kjendisgjestene som hadde samlet seg i en luksusvilla i Beverly Hills, var "American Idol"-programleder Ryan Seacrest, Kelly Osbourne og Lamars daværende lagkamerat på Los Angeles Lakers, Kobe Bryant.

Festlokalet innredet som en Hollywood-nattklubb, med sølvspeil og lysekroner av krystall.Til forrett spiste brudeparet og gjestene tomatsuppe med ost og krem, og melonsalat med fiken og fetaost.

Som hovedrett kunne gjestene velge mellom indrefilet eller laksefilet, før de fikk velge mellom flere desserter.

Var utro

Det var imidlertid ikke bare Lamars rusproblemer rusproblemer som kjørte forholdet deres i grøfta. Han skal også ha berdratt Khloe med en rekke kvinner.

Den yngste Kardashian-søsteren har tidligere aldri snakket om utroskapsanklagene, men i et klipp fra realityserien «Keeping Up With the Kardashians» i 2014 avslørte hun at hun visste om at ektemannen gikk bak ryggen hennes.

Saken fortsetter under bildet.

ÅPNET SEG: Det var til storesøster Kourtney Khloe valgte å åpne seg om utroskapen. Foto: NTB scanpix 
ÅPNET SEG: Det var til storesøster Kourtney Khloe valgte å åpne seg om utroskapen. Foto: NTB scanpix  Vis mer

- På bursdagen min i fjor måtte jeg lyve til alle og si at jeg var sammen med ham, mens han egentlig var som sunket i jorden med en annen jente, fortalte Khloé til storesøster Kourtney (38).

Det var mens de to søstrene holdt på å flytte ut av huset som Khloe delte med Lamar at hun valgte å åpne seg.

- Måten jeg levde livet mitt på var ikke riktig. Hver gang det var noe som skjedde, så fortsatte jeg å skjule det. Jeg måtte lyve, skjule og dekke over ting, men det er jeg helt ferdig med nå, sa hun.

Thomas Numme og Harald Rønneberg avslører hvem de ønsker å ha på besøk i Senkveld-sofaen. Vis mer

Funnet lykken på ny

I fjor høst startet ryktene å svirre om at Khloe Kardashian hadde funnet lykken med med basketballspilleren Tristan Thompson (26).

I løpet av de neste månedene ble duoen observert sammen oftere og oftere, og Khloe postet også søte bilder av dem sammen på Instagram. Likevel forholdt hun seg taus om han var hennes nye kjæreste.

Men da første episode av sesong 13 av «Keeping Up with the Kardashians» startet i mars, bekreftet TV-stjernen endelig at hun og Tristan er et par.

Og i april delte Khloe dette koselige kjærestebildet av seg selv og Tristan på Instagram:

💕 US 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

32-åringen har også avslørt at hun ønsker å stifte familie med den seks år yngre idrettsstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, forteller hun til ES magazine, ifølge E! News.

Og på spørsmål om hun ville giftet seg med Tristan hvis han fridde i morgen, svarte hun følgende:

- Ja, det ville jeg.

LES OGSÅ: Nå viser prins Harry og Meghan sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer