Selger huset etter skilsmissen

Den tidligere fotballproffen Øyvind Leonhardsen flytter fra drømmevillaen...

ERFAREN: Øyvind Leonhardsen spilte tidligere på landslaget i fotball og har hele 86 landskamper på merittlista. Foto: SCANPIX
ERFAREN: Øyvind Leonhardsen spilte tidligere på landslaget i fotball og har hele 86 landskamper på merittlista. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at tidligere landslagsspiller i fotball Øyvind Leonhardsen (40) skal skilles fra kona Annik Sofie Holter (43).

Etter bruddet selger den tidligere fotballproffen huset på Bekkestua i Bærum.

Den ekslusivt innredede villaen på 533 kvadratmeter ligger i et veletablert villaområde og inneholder eget trimrom, integrert musikkanlegg, døråpner med TV-monitor, fingeravtrykkskontroll og kjøkken med hvitevarer fra Gaggenau, skriver Her og Nå.

Men om man vil kjøpe den merriterte fotballspillerens hjem, må man grave dypt i lommeboka. Villaen er nemlig til salgs for 18 millioner kroner.

- Dette er et meget ekslusivt og fint hjem som inneholder det aller meste man kan ønske seg. Det har både flott beliggenhet og er smakfullt innredet. Øyvind har også gjort en solid investering om han får prisantydning for villaen, forteller en megler til Her og Nå.

Leonhardsen ga 6 350 000 kroner for huset i 2003 og totalrenoverte det senere i 2004.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Selger luksusleiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer