Selger huset etter nabokrangel

Gwyneth Paltrow og Chris Martin selger drømmehjemmet i London.

GODT GIFT: Gwyneth og Chris Martin har vært gift i over ti år og har to barn sammen. I sommer flyttet paret til Los Angeles. Foto: All Over Press
GODT GIFT: Gwyneth og Chris Martin har vært gift i over ti år og har to barn sammen. I sommer flyttet paret til Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Gwyneth Paltrow (41) og ektemannen, Cold Play-vokalist Chris Martin (36), skal ifølge Daily Mail være i ferd med å kvitte seg med sitt 70 millioner kroners hjem i London.

Bakgrunnen skal være en rekke krangler med naboene.

Ifølge The Daily Star skal flere av naboene nå være glade for at paret nå endelig har bestemt seg for å flytte etter å ha blitt plaget, over en lengere periode, av all oppussingen på eiendommen i Belsize Park, nord i London.

- Arbeidet på eiendommen har pågått i årevis. De har hugget ned trær så de kan parkere de fancy bilene sine i oppkjørselen og de har fått bygget et stort svømmebasseng i hagen, sier en av naboene.

LUKSUSHJEM: Stjerneparet har slått sammen tre hus for å bygge sin enorme bolig i London. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
LUKSUSHJEM: Stjerneparet har slått sammen tre hus for å bygge sin enorme bolig i London. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press Vis mer

En annen nabo bekymrer seg like mye over hvem som nå skal ha råd til å kjøpe det fasjonable huset.

- Problemet er at den samme situasjonen vil sikkert oppstå på nytt da noen lignende type personer flytter inn, sier kilden til avisen.

Pusset opp for millioner

Paret, som har barna Apple (9) og Moses (7), kjøpte huset for ti år siden av skuespilleren Kate Winslet (38) for rundt 25 millioner kroner.

I etterkant kjøpte paret nabobygningen for 31 millioner kroner og slo sammen de to husene. Senere la de til enda et hus og endte opp med en enorm bolig med 33 rom.

Restaureringsprosjektet skal blant annet bestått av en ny hage med lekeområdet, tre soverom, et treningsrom, et walk-in-closet og et nytt bad.

FLYTTEVANT: Barna Apple og Moses er vant med å flytte rundt sammen med foreldrene. De har blant annet bodd i London, New York og Los Angeles. Foto: Splash News/ All Over Press
FLYTTEVANT: Barna Apple og Moses er vant med å flytte rundt sammen med foreldrene. De har blant annet bodd i London, New York og Los Angeles. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

En kilde nær paret forteller at de to stjernene nå er på jakt etter et mindre hjem i Regent's Park, som de planlegger å bruke som base i London.

- De bestemte seg for å selge huset siden de nesten aldri er der lenger. Det var heller ingen god atmosfære i nabolaget heller, sier kilden ifølge Daily Mail.

Gwyneth og Chris flyttet fra London til Los Angeles i fjor sommer, for å komme nærmere Paltrows familie.

LES OGSÅ:   - Pressen førte oss sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer