Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen:

Selger huset - ber om ti millioner

Bygger drømmehuset.

FLYTTER: Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik flytter fra Drammen. Foto: andreas Fadum/Se og Hør
FLYTTER: Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik flytter fra Drammen. Foto: andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at influenserparet Kristin Gjelsvik (35) og Dennis Poppe Thorsen (30) forlater Drammen og flytter til sistnevntes hjemby, Stavanger.

Paret er allerede godt i gang med å bygge drømmehuset på Vestlandet, og nå kan de røpe at huset i Drammen er lagt ut for salg.

- Vi kjøpte jo huset for en rimeligere pris, og det har vært en ganske grei investering kan man jo si, sier Gjelsvik til Nettavisen, og legger til:

- Men Drammen er et område hvor boligprisene har skutt i været. Det har det jo gjort overalt, spesielt i Oslo også.

Parets bolig, som de har bodd i siden 2020, er ifølge nettstedet lagt ut med en prisantydning på 9 890 000.

REAKSJONER Kristin Gjelsvik gikk hardt ut mot å dele barnebilder i sosiale medier, det har skapt reaksjoner. Video: Kristin Gjelsvik Vis mer

Bygger hus

Som nevnt flytter paret mot Dennis' hjemby. Da Se og Hør snakket med Kristin tidligere i år kunne hun røpe at de håper huset står klart i januar neste år.

- Det er fortsatt en stund til, men månedene fyker jo fra oss. Vi er jo snart søren meg i mai. Hva skjedde?, sa hun, og la til at det er gøy å kunne forme sitt eget hus, men at de har gjort mange endringer underveis allerede.

- Det kan du gjøre når du har en prosjektert bolig du kjøper. Du kan gjøre som du vil egentlig - du må bare betale for det, fortsatte hun.

- Hvordan ser drømmehuset ut da?

- Nei, i min verden er det rosa på utsiden og holografisk på innsiden - en regnbue. Jeg vet ikke om jeg kan snakke for samboeren min, men i hvert fall så er det mye farger, mye plass. Stor plass til å boltre seg på må jeg ha, og utsikt. Det står øverst på lista, svarte hun.

HJEMME HOS: Petter Northug viser frem leiligheten sin i Oslo. Video: Klarna Vis mer

I etterkant har Dennis også avslørt at han har planene klare når de bosetter seg i ny by. Han skal nemlig åpne bar i hjertet av Stavanger.

LES OGSÅ: Dette tenker hun om nytt bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer