Erika Jayne og Tom Girardi:

Selger hjemmet for over 100 millioner

Erika Jayne (49) og Tom Girardi (81) skal skilles. Nå selger de hjemmet.

SIER FARVEL: Erika Jayne lukker flere dører når huset hun eier med eksmannen selges. Foto: Presley Ann/ Getty Images/ AFP/ NTB
SIER FARVEL: Erika Jayne lukker flere dører når huset hun eier med eksmannen selges. Foto: Presley Ann/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november ble det kjent at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (49) og ektemannen Tom Girardi (81) skal skilles etter 21 år som ektepar.

Nyheten kom som et sjokk på fansen, som i alle år har fått et inntrykk av at paret levde et tilsynelatende stabilt og godt liv sammen.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen. Det er mitt største ønske å få gå gjennom denne prosessen med respekt for privatlivet som både Tom og jeg fortjener, sa Jayne i en uttalelse til E! News.

I etterkant av nyheten har det oppstått flere spekulasjoner rundt hva som har vært grunnen bak skilsmissen. Det har blant annet blitt hevdet at Tom skal ha vært utro med flere kvinner.

Utroskap eller ei, skilles skal de likevel - og nå har de tatt ytterligere ett steg mot sine nye, separate liv.

Ifølge US Weekly selger de nå hjemmet sitt.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Svindyr prislapp

Hjemmet det er snakk om er ifølge magasinet et historisk byggverk fra 1928, og ligger i Pasadena, nord i Los Angeles. Huset skal romme fire soverom, ni bad, et bibliotek og flere walk-in-closets. Det skal også være et lite kapell tilgjengelig, hvis man skulle ha behov for det.

SELGER: Utenfor boligen finnes det en frodig hage med basseng. Foto: Compass/ Shawn Bishop/ MEGA/ NTB
SELGER: Utenfor boligen finnes det en frodig hage med basseng. Foto: Compass/ Shawn Bishop/ MEGA/ NTB Vis mer

Med villaen kommer også et enormt uteområde med stort basseng, for å nevne noe.

Og prislappen? Den er ikke for alle.

HISTORISK: Hjemmet inneholder mye historie, noe som gjenspeiles i innredningen Erika Jayne og Tom Girardi har hatt. Foto: Nipi/ Backgrid/ NTB
HISTORISK: Hjemmet inneholder mye historie, noe som gjenspeiles i innredningen Erika Jayne og Tom Girardi har hatt. Foto: Nipi/ Backgrid/ NTB Vis mer

Hjemmet er nemlig til salgs for rundt 13 millioner dollar, noe som tilsvarer nærmere 107 millioner norske kroner. Det er med andre ord bare å brette ut lommeboken om man ønsker å sikre seg Erika Jaynes kjærlighetsrede.

SOVEROMMET: Dette er ett av til sammen fire soverom. Foto: Nipi/ Backgrid/ NTB
SOVEROMMET: Dette er ett av til sammen fire soverom. Foto: Nipi/ Backgrid/ NTB Vis mer

Må dele gevinsten

Det ble lenge spekulert på om Erika Jayne hadde giftet seg med Girardi, som er en kjent advokat, for pengenes skyld. Selv har hun benektet det, og holdt altså sammen med ektemannen i to tiår før forholdet brast.

Det er likevel ikke til å stikke under en stol at det var enorme summer innblandet i ekteskapet, og nå skilsmissen.

På grunn av advokatfirmaet Girardi & Keese, skal Girardi nemlig være verdt rundt 30 millioner dollar. Det tilsvarer litt over 275 millioner norske kroner. Jayne på sin side har tjent millioner på henholdsvis egen musikk og realityprogrammet «Real Housewives of Beverly Hills».

Det er bare én knipe: Det tidligere paret skrev aldri under noen særavtale. Det skal likevel ikke ha noe å si for hussalget.

Loven i California krever nemlig at ektepar som skiller seg skal dele eiendom likt mellom begge parter. Dermed kan hver part forvente å motta over 53 millioner kroner hver, hvis huset blir solgt for prisantydning.

LES OGSÅ: - Ganske langt unna min natur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer