SELGER RINGEN: Hugh Hefners eks-forlovede har fått nok av diamantringen hun fikk av Playboy-gründeren. Nå har hun lagt den ut på auksjon. Foto: All Over Press/Twitter
SELGER RINGEN: Hugh Hefners eks-forlovede har fått nok av diamantringen hun fikk av Playboy-gründeren. Nå har hun lagt den ut på auksjon. Foto: All Over Press/Twitter Vis mer

Selger forlovelsesringen til høystbydende

- Jeg klarte ikke å se på den lenger, sier Crystal Harris om forlovelsesringen hun fikk av Hefner.

Publisert
SEHER.NO: Modellen Crystal Harris (25) lagde skandale da hun i juni forlot Playboy-gründeren Hugh Hefner (85)  fem dager før de to skulle gifte seg.

Men til tross for den offentlige vrakingen har Crystal beholdt forolovelsesringen - som består av en diamant på 3,39 karat - helt til nå.

Ifølge nettsiden TMZ.com har Crystal bestemt seg for å selge ringen på auksjon neste måned, og forventer å få inn mellom 100.000 og 150.000 kroner.

- Jeg klarte ikke å se på den lenger, fordi den førte til at de dårlige minnene kom tilbake, skal Crystal ha fortalt sine venner, ifølge TMZ.

Etter at han ble dumpet av Crystal har Hefner funnet seg to nye kjærester, de to blondinene Anna Sophia Berglund og Shera Bechard.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sexen varte bare i to sekunder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer