Trude Vasstrand:

Selger familiehjemmet i Ålesund

«Funkyfam»-profilen har lagt ut rekkehuset for salg.

SELGER: Tv-profil Trude Vasstrand har besluttet å selge familiehjemmet i Ålesund. Her er hun avbildet sammen med datteren og influenser Jørgine Massa Vasstrand. Foto: Espen Solli / TV 2
SELGER: Tv-profil Trude Vasstrand har besluttet å selge familiehjemmet i Ålesund. Her er hun avbildet sammen med datteren og influenser Jørgine Massa Vasstrand. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Treningsblogger og influenser Jørgine Massa Vasstrands (31) mor, Trude Vasstrand (56), har blitt et kjent fjes for det norske folk gjennom TV 2s realityprogram «Funkyfam». Realityprogrammet baserer seg på hverdagen til hennes stadig mer profilerte barn, tvillingene Silas og Emil (23), Noah (18) og Jørgine.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

I realityprogrammet har man blant annet fått blitt med hjem til familiehjemmet i Ålesund, hvor 56-åringen bor.

Nå er imidlertid huset blitt lagt ut for salg. Det avslører Trudes sønn Silas på Instagram Story.

Overfor Se og Hør bekrefter Trude Vasstrand at hun nå skal selge rekkehuset.

TIL SALGS: Det er dette rekkehuset som nå er lagt ut for salg. Foto: Privatmegleren Ålesund
TIL SALGS: Det er dette rekkehuset som nå er lagt ut for salg. Foto: Privatmegleren Ålesund Vis mer

Rekkehuset fra 2014 ligger i Spjelkavika i Ålesund, og går over to plan. Boligen ligger ute til en prisantydning på 3,6 millioner kroner, og har et bruksareal på 108 kvadratmeter.

STUEN: Bildet viser stuen som befinner seg i den første etasje av rekkehuset. Foto: Privatmegleren Ålesund
STUEN: Bildet viser stuen som befinner seg i den første etasje av rekkehuset. Foto: Privatmegleren Ålesund Vis mer
KJØKKENET: Her ser man kjøkkenet i rekkehuset til Trude Vasstrand. Foto: Privatmegleren Ålesund
KJØKKENET: Her ser man kjøkkenet i rekkehuset til Trude Vasstrand. Foto: Privatmegleren Ålesund Vis mer

I den første etasjen av boligen finnes det et bad med badekar og toalett, kjøkken, stue, samt et vaskerom. Den andre etasjen av rekkehuset inneholder tre soverom og en loftstue, samt et bad.

BAD: Rekkehuset inneholder to bad, dette er badet i første etasje. Foto: Privatmegleren Ålesund
BAD: Rekkehuset inneholder to bad, dette er badet i første etasje. Foto: Privatmegleren Ålesund Vis mer

Eiendomsmegler i Privatmegleren Ålesund, Julianne Sørheim, forteller til Se og Hør at interessen for 56-åringens bolig hittil har vært god.

SOVEROM: I boligen er det tre soverom og en loftstue. Her er et av soverommene. Foto: Privatmegleren Ålesund
SOVEROM: I boligen er det tre soverom og en loftstue. Her er et av soverommene. Foto: Privatmegleren Ålesund Vis mer
SINT: Det blir amper stemning i «Funkyfam» når Jørgine besøker moren sin i Ålesund. Video: TV 2 Sumo/Rød Løper Vis mer

Vil reise mest mulig til hovedstaden

Overfor Se og Hør forteller Vasstrand at hun i hovedsak selger rekkehuset da hun ikke lenger har noen barn som bor hjemme.

- Det er ikke et stort hus, men det har fire soverom og når man da ikke har noen barn hjemme lenger, blir det litt heftig. Så det er i grunn det ene, i tillegg trenger jeg ikke lenger å bo så sentralt, da jeg ikke har barn som skal hit og dit, forklarer hun.

- Det var en av grunnene til at jeg flyttet dit. Det er et veldig sentralt sted og bra for barnefamilier. Men jeg må bare innse at jeg dessverre ikke er en del av en barnefamilie lenger, legger hun til.

SAMLET: Her er Trude Vasstrand avbildet sammen med sine tre sønner Noah, Emil og Silas, og datteren Jørgine og hennes ektemann Morten. Foto: Espen Solli/ TV 2
SAMLET: Her er Trude Vasstrand avbildet sammen med sine tre sønner Noah, Emil og Silas, og datteren Jørgine og hennes ektemann Morten. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

- Hvor har du planer om å forflytte deg?

- Vet du hva, det vet jeg ikke. Jeg skal bare ta det som det kommer. Jeg har jo både foreldre og søsken her, så det er ikke noe krise. Det jeg kommer til å fokusere på fremover er å reise mest mulig inn til Oslo. For nå reiser Noah i militæret i oktober, så da er det bare meg igjen, svarer hun.

Vasstrand legger imidlertid ikke skjul på at det blir vemodig å flytte fra rekkehuset.

- Det har jo vært et samlingspunkt fordi det har vært så sentralt. Det er litt rart, og jeg er faktisk ikke hundre prosent sikker på om jeg har gjort det rette. Men jeg har som sagt langsomt innsett at jeg bare har voksne barn, fortsetter hun.

FUNKYTWINS: Emil og Silas Massa blir til høsten å se i TV 2-serien «Funkyfam», og de har tydelige ambisjoner til hva de vil oppnå. Video: Thea Hope. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Veldig i tvil

Det er flere ting Vasstrand kommer til å savne ved rekkehuset, men hun påpeker at nå skal hun lære seg å leve på en annen måte enn tidligere, uten barn i hus.

- Jeg er veldig glad i huset mitt fordi det er lite, praktisk og romslig. Det har egentlig alt. Det er det ambivalente med det: hva gjør jeg? Men samtidig så må jeg ha et hus som barna kan komme til, de skal jo tilbake til Ålesund på besøk til meg. Jeg er egentlig veldig i tvil, fortsetter hun.

Som nevnt har Vasstrand blitt et kjent fjes etter sin deltakelse i realityprogrammet «Funkyfam». Figuren hun gjorde i realityprogrammet førte til at Vasstrand kapret seg en nominasjon til Gullruten som gikk av stabelen i juni.

Vasstrand var nominert i kategorien «Årets deltaker», og i forkant av utdelingen tok Se og Hør en prat med firebarnsmoren.

TEMPERAMENT: «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen ønsker å se Jørgine «Funkygine» Vasstrand i programmet sitt. Det skjer trolig ikke med det første. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Har fått kjenne på oppmerksomheten

Da fortalte Vasstrand at hun har fått kjenne på oppmerksomheten fra offentligheten, til tross for at det var barna - og spesielt datteren, Jørgine, som fikk mest tv-tid i realityprogrammet.

Firebarnsmoren fortalte imidlertid at interessen stort sett opplevdes som uproblematisk.

- Men jeg må passe meg litt for jentegjenger i 12-13-årsalderen. De er veldig på, humret hun, og la til:

- Jeg har også fått noen venneforespørsler på sosiale medier, der enkelte trolig vil bli bedre kjent med meg. Personlig tenker jeg at det kanskje ikke lønner seg å være så rett frem, hvis det er et frierbrev man prøver seg på.

LES OGSÅ: Slik løser de barneknipen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer