Martine Halvorsen:

Selger etter bruddet

- Jeg skal flytte fra et drømmehjem.

SELGER: Martine Halvorsen og ekskjæresten selger leiligheten etter bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SELGER: Martine Halvorsen og ekskjæresten selger leiligheten etter bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Martine Halvorsen (26) kunne rett før jul røpe at hun og ishockeyspilleren Christian Kåsastul (26) hadde gjort det slutt, etter ni år sammen.

Nå skriver Halvorsen på Instagram at hun selger leiligheten i Vollen i Asker, som hun og ekskjæresten eier sammen.

Leiligheten ligger på svimlende 15,8 millioner kroner.

Overfor God kveld Norge forteller 26-åringen at hun ser på leiligheten som et drømmehjem, men at hun er klar for nye eventyr.

KNUST: I serien «Girls of Oslo» følger vi livene til influenserne Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland. I fredagens episode får vi se en hjerteknust Nora etter bruddet med Marius Borg Høiby. Video: Prime Video Vis mer

- Jeg har flyttet haugevis av ganger de siste ti åra, men det er liksom annerledes denne gangen. Nå skal jeg jo flytte fra et drømmehjem, men jeg håper og tror at jeg finner en ny drøm, sier hun og fortsetter:

- Jeg drømmer om mye og tenker mye om dagen, så vi får se hva jeg lander på. Jeg elsket å bo i Stockholm, og vil gjerne bo der igjen. Oslo er selvfølgelig også høyt på lista.

I desember delte Halvorsen på Instagram at hun og Kåsastul hadde valgt å gå fra hverandre.

VENNER: Pernille Juvodden snakker om bruddet med John Carew på Joners halloweenfest. Video: Christina Holen Korneliussen / Dagbladet TV. Vis mer

«Vi har, etter å ha reist jorda rundt sammen, opplevd mer enn vi begge kunne drømt om, blitt voksne sammen, erfart, vokst og lært, valgt å gå fra hverandre».

Hun beskrev åra de hadde sammen som «innholdsrike, tøffe, spennende og lærerike», som var fylt med store mengder av kjærlighet og respekt, men at de nå skal følge drømmene sine på hver sin kant.

Avslutningsvis skrev 26-åringen at de fortsatt ville heie på hverandre i tida framover.

LES OGSÅ: Kona tilga utroskap!