FLYTTER: Kaia Huuse og Jan Eggum har valgt å gå fra hverandre, og selger praktleiligheten i Oslos beste strøk. Foto: Foto: Tore Skaar/Se og Hør, Lasse Lerdahl
FLYTTER: Kaia Huuse og Jan Eggum har valgt å gå fra hverandre, og selger praktleiligheten i Oslos beste strøk. Foto: Foto: Tore Skaar/Se og Hør, Lasse LerdahlVis mer

Selger drømmeleiligheten etter bruddet

Eks-paret Jan Eggum og Kaia Huuse selger sin flotte Frogner-leilighet.

SEOGHØR.NO: Etter samlivsbruddet tidligere i sommer, selger nå artistene Jan Eggum (62) og Kaia Huuse (40) deres felles hjem de siste årene, en 160 kvadratmeter stor leilighet i Oslos mest attraktive strøk.

- Dette er en stor, lys og flott Frogner-leilighet, sier en entusiastisk Mikael Bolling i  Sem og Johnsen eiendomsmegling.

Eiendomsmekler Bolling trekker spesielt fram den klassiske karnappen, himlingshøyden og balkongen med flott utsikt over nærområdet.

I juli i år sendte artistparet ut en pressemelding med følgende ordlyd: «Vi ønsker å fortelle at vi ikke lenger er kjærester. Vi er fortsatt gode venner og vil treffes hver uke både på jobb og privat».

Da hadde de vært kjærester i 16 år, og fått barna Bastian (8) og Hennika (5).

Som Se og hør har skrevet tidligere, har Kaia Huuse forelsket seg i den svenske artisten Johan Persson (43).

Han er mest kjent for å ha jobbet tett med visepopyndlingen Lars Winnerbäck (38) - kjæresten til skuespiller Agnes Kittelsen (34).

Bildene og prospektet kan du ser her (ekstern link)

LES OGSÅ: - Vi er ikke lenger kjærester

 

 

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.