Selger drømmehjemmet for 12,5 millioner

Leiligheten til ”Skal vi danse”-programleder Yngvar Numme kan bli din – om du har 12,5 millioner.

FAR OG SØNN: Yngvar og kona Ingrid selger drømmeleiligheten for å komme nærmere barn og barnebarn. Foto: Stella Pictures
FAR OG SØNN: Yngvar og kona Ingrid selger drømmeleiligheten for å komme nærmere barn og barnebarn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Som Se og Hør nylig avslørte, er "Skal vi danse"-programleder og revykonge Yngvar Numme (66) på flyttefot - til Lofterød i Sandefjord, der han og kona Ingrid (55) blir naboer med barn og barnebarn.

Nå er boligen på Kilen Brygge i samme by, der Numme har bodd siden 2006, til salgs på finn.no - med en prisantydning på 12 500 000 kroner.

Boligen består av to leiligheter og ligger i andre etasje – rett ut mot sjøen, med utsikt over havna i Sandefjord. Hovedleiligheten er på 140 kvadratmeter og gjesteleiligheten på 40. Flytter du inn i Dizzie Tunes-legendens bo, får du også to garasjeplasser og egen båtplass med på kjøpet.

Seher.no har vært i kontakt med Yngvar Numme, som ikke ønsker å kommentere leilighetssalget.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk to dødsdommer på samme dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer