ENGASJERT: Designer Victoria Beckham gir bort 10 antrekk for auksjon, hvor pengene går uavkortet til den veldedige organisasjonen Mothers2Mothers. Foto: Stella Pictures
ENGASJERT: Designer Victoria Beckham gir bort 10 antrekk for auksjon, hvor pengene går uavkortet til den veldedige organisasjonen Mothers2Mothers. Foto: Stella PicturesVis mer

Selger den ikoniske korsettkjolen

Victoria Beckham rydder i klesskapet for veldedighet.

SEOGHØR.NO: Designer og moteikon Victoria Beckham (40) har nok et klesskap de fleste misunner henne, men nå kan du kapre ett eller flere av hennes ikoniske moteplagg.

Firebarnsmoren har nemlig ryddet i klesskapet og funnet fram 10 plagg som hun gir bort til nettauksjonen som skal holdes for den veldedige organisasjonen Mothers2Mothers.

Blant de 10 plaggene er den ikoniske hvite korsettkjolen fra det italienske motehuset Dolce & Gabbana, som hun bar under MTV Movie Awards i Los Angeles våren 2003.

TIDLIG KRØKES: Mamma Victoria har ingenting imot å selge designantrekkene for veldedighet, framfor å spare dem til datteren Harper Seven. Her er det lille sjarmtrollet trygt plassert i armene på sin kjekke pappa David Beckham under et restaurantbesøk i New York tidligere i år.  Foto: FameFlynet
TIDLIG KRØKES: Mamma Victoria har ingenting imot å selge designantrekkene for veldedighet, framfor å spare dem til datteren Harper Seven. Her er det lille sjarmtrollet trygt plassert i armene på sin kjekke pappa David Beckham under et restaurantbesøk i New York tidligere i år. Foto: FameFlynet Vis mer

Hun matchet ektemannen David Beckham (39), som den gangen stilte i helhvit dress.

- Alle antrekkene jeg har funnet fram til auksjonen har jeg mange minner med. Virkelig gode minner; sammen med meg selv og David, meg selv og barna og fra forskjellige tilsteldninger jeg har vært med på. Mange av antrekkene er laget spesielt til meg av designerne, forteller hun i en promovideo lagt ut på auksjonens nettsider.

Kjendismammaens datter Harper Seven (3) er blitt et aldri så lite stilikon selv, men Victoria har ikke noe imot å gi bort de ikoniske kjolene - istedenfor å la Harper arve dem:

- Mange har spurt meg om jeg ikke heller burde ha tatt vare på kjolene for Harper. Jeg tar vare på et par antrekk, men for meg er det viktigere å samle inn penger til denne organisasjonen.

Se hele videoen under:

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Fru Beckham

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.