Selger den berømte bikinien

Helen Mirren selger badetøyet for å skaffe penger til eldre.

KOMMER TIL NORGE: Den flotte skuespilleren kommer denne helgen til Oslo for å lede Nobelkonserten, som arrangeres søndag 11. desember.  Foto: All Over Press
KOMMER TIL NORGE: Den flotte skuespilleren kommer denne helgen til Oslo for å lede Nobelkonserten, som arrangeres søndag 11. desember. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Norgesaktuelle Helen Mirren (66) selger nå bikinien sin, som ble berømt da hun viste frem sin flotte kropp på badeferie i 2008.

«The Queen»-stjernen selv skjønner ikke hvorfor det ble så stor oppstuss rundt feriebildene.

- Jeg ble sjokkert over at noen kan være interessert i hvordan jeg ser ut i bikini. Det ble litt kaotisk, men det var ikke noe jeg kunne gjøre med det, sier hun til TV-programmet «Daybreak».
Stolt ektemann
66-åringen har fått masse skryt for sin veltrente kropp og har flere ganger kledd av seg i filmer. Selv om hun ikke skjønte alt oppstyret rundt bildene, var ektemannen Taylor Hackford  stolt av sin vakre kone.

- Han var faktisk stolt av meg. Jeg synes ikke det er en passende reaksjon, men han var fornøyd, sier hun i programmet.Klar for Nobel
Mirren har bestemt seg for å kvitte seg med favorittbikinien for å samle inn penger til en organisasjon som skal forhindre at eldre fryser om vinteren. Oscarvinneren håper å samle inn mye penger, og skryter av det minimale plagget.

- Det er en av verdens beste bikinier fordi den passer så godt. Jeg elsket den med en gang fordi det er så vanskelig å finne en som passer når man har bryster som meg. Det er litt tøft å skilles fra den, men jeg håper den blir kjøpt av noen som kan fylle den like godt som meg, sier hun.


Skuespilleren er ventet til Oslo en av de nærmeste dagene for å forberede seg til Nobelkonserten som hun leder søndag 11. desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg prostituerer meg ofte  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer