Selger bryllupskjolen på nettet

- Jeg måtte slanke meg hele 30 kilo for å få den på. Nå passer ikke kjolen lenger.

VIL TA VARE PÅ MINNENE: Tonnie Lobekk vil heller ta vare på minnene fra den flotte dagen, enn å ha kjolen hengende i skapet. Her sammen med ektemannen Børre. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VIL TA VARE PÅ MINNENE: Tonnie Lobekk vil heller ta vare på minnene fra den flotte dagen, enn å ha kjolen hengende i skapet. Her sammen med ektemannen Børre. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Etter utstemmingen fra suksessprogrammet «71 grader nord», kunne Tonnie Lobekk (22) reise hjem til ektemannen Børre og deres halvannet år gamle sønn Bastian.

Paret giftet seg på sensommeren i fjor, og bygger nå eget hus til seg selv og sønnen Bastian. Tonnie fridde til ektemannen gjennom en annonse, og nå har realitydeltakeren lagt ut en ny annonse på Finn.no, nemlig den vakre brudekjolen fra hennes store dag.

- Det er mange som vil ta vare på brudekjolen sin, men jeg vil heller ta vare på minnene fra den flotte dagen. Jeg vil heller ha et langt og lykkelig ekteskap som resultat av bryllupet, enn å ha en kjole hengende i skapet. Jeg har jo ingen planer om å bruke den igjen, sier Tonnie til Seher.no.
 
En annen viktig faktor for salget av kjolen på Finn.no er at småbarnsmoren ikke lenger kommer seg inn i den.

- Jeg giftet meg syv måneder etter at Bastian ble født, og jeg hadde som et mål å komme inn i den. Jeg måtte slanke meg hele 30 kilo for å få den på. Men nå passer ikke kjolen lenger, og jeg synes det er en alt for flott kjole til at den kan bli hengende i skapet, sier Lobekk.

Kjolen er en havfrueformet brudekjole med langt slep. Den har detaljer med perler både bak og foran.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Fridde til kjæresten gjennom annonse