Selger bryllupet til spillselskap

- Det er hyggelig at Betsson vil være med på vår spesielle dag.

SELGER BRYLLUPET: John Arne Riise og Louise Angelica Markussen selger rettighetene til bryllupet til spillselskapet Betsson. Foto: All Over Press
SELGER BRYLLUPET: John Arne Riise og Louise Angelica Markussen selger rettighetene til bryllupet til spillselskapet Betsson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Neste år gifter fotballstjernen John Arne Riise (32) seg med forloveden, Louise Angelica Markussen (22).Nå er det klart at spillselskapet Betsson.com har kjøpt medierettighetene til bryllupet. Det melder selskapet seg i en pressemelding.- John Arne Riise har vært en fantastisk ambassadør for Betsson, så da han spurte oss om vi ville være en del av hans bryllup, var vi aldri i tvil. Vi ønsker at nyhetssaker med våre atleter og ambassadører presenteres på våre kanaler først, så vi ser med glede frem til bryllupet og alle forberedelser underveis, sier PR-manager Mikael Mellqvist fra Betsson.com.Detaljene rundt bryllupet skal være hemmelige, men paret setter pris på å ha med seg spillselskapet på den store dagen.- Vi gleder oss veldig til å bli et ektepar, og ser frem til et flott bryllup. Det er hyggelig at Betsson vil være med på vår spesielle dag.32-åringen spiller for tiden på det engelske fotballaget Fulham, samtidig som han har tidenes rekord i antall spilte landskamper for Norge.John Arne har vært gift to ganger tidligere - første gang med Guri Havnevik, som han har datteren Ariana (11) sammen med, og sist Maria Elvegård (32) som han har Emma (3) og Patrick (1) med.Riise har tidligere forklart at frieriet var uforglemmelig.- Det var et fantastisk øyeblikk som jeg aldri vil glemme. Louises familie var sammen med oss i London under middagen, og etterpå overrasket vi familien min hjemme i Norge med videosamtale. Det var jubel i stua også der, sa Riise tidligere. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer