Selger brudekjolen syv måneder etter bryllupet

Nå kan brudekjolen til John Arne Riises kone bli din.

SELGER BRUDEKJOLEN: Louise Angelica var nydelig som brud da hun giftet seg med John Arne Riise i Nordberg kirke i Oslo i slutten av mai 2014. Nå har hun bestemt seg for å selge brudekjolen, til «en fin pris», skriver hun på bloggen sin.  Foto: FameFlynet Norway
SELGER BRUDEKJOLEN: Louise Angelica var nydelig som brud da hun giftet seg med John Arne Riise i Nordberg kirke i Oslo i slutten av mai 2014. Nå har hun bestemt seg for å selge brudekjolen, til «en fin pris», skriver hun på bloggen sin. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av mai 2014 giftet fotballstjernen John Arne Riise (34) seg med bloggeren og stylisten Louise Angelica Markussen (24).

Bruden var strålende vakker i en stroppeløs, ettersittende brudekjole med havfrueslep, men nå har hun bestemt seg for å selge brudekjolen. Det forteller Louise Angelica Riise selv på bloggen sin.

- Jeg selger brudekjolen min. Jeg har vært veldig i tvil om jeg skal gjøre det eller ikke. På en måte er det trist, den er utrolig fin. Men jeg kommer ikke til å bli en mor som forventer at barna mine skal bruke kjolen min, forklarer hun i blogginnlegget.

24-åringen synes det er synd om kjolen bare blir hengende i skapet og samle støv, og kanskje aldri bli brukt igjen. Derfor mener hun at det er bedre å selge kjolen - som for øvrig tar «unødvendig mye plass».

Den flotte Oslo-jenta er kjent for en luksuriøs garderobe, og også tidligere har hun lagt ut skatter fra garderoben sin for salg. I fjor sommer la hun ut ti designervesker, med en samlet verdi på 130 000 kroner, til salgs på Instagram.

LES OGSÅ: Fikk frieri i julepresang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer