SELGER GÅRDEN MED FAMILIEBILDER: - Jeg ville vise at gården er barnevennlig, sier Vegard «Short Cut» Olsen om familiebildene han har lagt ut i sin nye boligannonse. Her er han med kona Lene Merethe Olsen og deres datter Carmen Sofie, da hun var ett å Foto: Finn.no/ Etter tillatelse fra Vegard Olsen
SELGER GÅRDEN MED FAMILIEBILDER: - Jeg ville vise at gården er barnevennlig, sier Vegard «Short Cut» Olsen om familiebildene han har lagt ut i sin nye boligannonse. Her er han med kona Lene Merethe Olsen og deres datter Carmen Sofie, da hun var ett å Foto: Finn.no/ Etter tillatelse fra Vegard Olsen Vis mer

Selger boligen med seg selv på bildene

- Jeg vil vise at gården er barnevennlig, sier den norske TV-kjendisen. Vegard Thomas Olsen kan tjene neste 7 millioner på salget.

Publisert
SEHER.NO: NRK-profilen Vegard Thomas «Shortcut» Olsen (37) håper å gå solid i pluss når han nå har lagt ut sin eiendom Skavanger gård i Kongsberg for salg.

Fire år etter at han sammen med kona Lene Merethe (34) kjøpte gården fra år 1900 for 2,55 millioner,  er eiendommen lagt ut for salg for hele 9,5 millioner.

- Vi er ikke interessert i å selge under takst. Den eneste grunnen til at vi selger nå, er at prisutviklingen har vært enorm, sier Vegard til Seher.no.

I annonsen som er lagt ut på nettstedet Finn.no, har den tidligere «VG-lista Topp 20» og «Migrapolis»-programlederen lagt ut flere bilder av seg selv og familien inne og ute på gården.

Se boligannonsen her (ekstern lenke).

Olsen - som har barna Carmen Sofie (5) og  Emilian Casander (1) med kona Lene Merethe -   innrømmer at det ligger en bevisst tankegang bak bruken av de private bildene.

- Jeg vil vise at gården er barnevennlig. Mange tror kanskje at det ikke går an å bo på en gammel gård med barn, sier han til Seher.no.

Skavanger gård består av et hovedhus, et stabbur en låve og et mindre hus. Bruksarealet er på hele 639 kvadratmeter, ifølge annonsen på Finn.

Olsen avslører at familien vil vente med å finne seg et nytt sted å bo, til de har fått solgt eiendommen.

- Vi har ikke noen hast med å selge. Men dersom vi selger, så kommer vi nok til å flytte inn til Oslo igjen. Vi lengter etter litt bylyd, etter fire år med stillhet på landet, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå blir han pappa igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer