SJOKKERENDET: Josie Cunninghams avgjørelse om å la fremmede mennesker se på når hun føder vekker oppsikt i Storbritannia. Her blir hun intervjuet på TV-programmet «Loose Women». Foto: All Over
SJOKKERENDET: Josie Cunninghams avgjørelse om å la fremmede mennesker se på når hun føder vekker oppsikt i Storbritannia. Her blir hun intervjuet på TV-programmet «Loose Women». Foto: All Over Vis mer

Selger billetter til fødestua

Britiske Josie har allerede tjent over 300 000 på babyen sin - før den er født.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen Josie Cunningham (23) har vakt oppsikt i hjemlandet etter at hun avslørte sine spesielle planer for graviditeten sin - eller rettere sagt fødselen.

SKAPER STORM: Josie Cunningham har tidligere fått kritikk for å få brystforstørrelse på statens regning og sine uttalelser om abort. Nå vekker hun oppsikt igjen. Foto: All Over
SKAPER STORM: Josie Cunningham har tidligere fått kritikk for å få brystforstørrelse på statens regning og sine uttalelser om abort. Nå vekker hun oppsikt igjen. Foto: All Over Vis mer

Josie - som har to barn fra før - hevder å ha solgt billetter for tilsammen 318 000 kroner til den store dagen.

Billettene vil sikre kjøperne plass reise, opphold og en plass på fødestua. Og er solgt til fire personer.

Ideen skal hun ha fått etter at planer om å selge en DVD med filmopptak fra fødselen gikk i vasken.

- Jeg ble knust da DVD-planen gikk i vasken. Jeg skulle tjene tusenvis av pund og å dele opplevelsen.

- Derfor fant jeg ut at den nest beste løsningen var å selge billetter, sier hun til bladet Closer ifølge Daily Mirror.

FIkk brystforstørrelse på statens regning

Josie har tidligere fått kritikk i hjemlandet for skaffe seg brystforstørrelse til 50 000 kroner på statens regning, slik at hun kan jobbe som glamourmodell.

I tillegg har hun tidligere sagt at hun ville ta abort, fordi hun fryktet det ville ødelegge mulighetene hennes for å bli med i realityserien «Big Brother».

Nå gleder hun seg over at alle billettene er solgt. 

«Wow. Fikk akkurat vite at alle fire billettene ble solgt på fjorten minutter!!!» skrev hun på sin Twitter-side tirsdag.

Avsløringen har ført til raseri fra flere. Flere har skjelt henne ut som et «sykt individ» på Twitter.

Kjøpte billett

Men «super-tilhenger», Paul Mills-Ash,  som skal være en av kjøperne, gleder seg.

- Jeg brukte sparepengene mine til å kjøpe en billett. Om noen år vil det bli fantastisk å kunne si at jeg var tilstede ved fødselen, sier han ifølge Daily Mirror.

Josie har bestemt seg for å hva pengene skal gå til.

- Jeg skal bruke pengene til å betale tilbake staten for brystoperasjonen og resten skal jeg bruke på barna mine, sier hun ifølge Daily Mirror.

LES OGSÅ: Moren får Magdalena (2) til å røyke og drikke kaffe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer