SELGER BABYBILDER: Heidi Montag og Spencer Pratt selger babybildene av sitt ufødte barn. Foto: All Over Press
SELGER BABYBILDER: Heidi Montag og Spencer Pratt selger babybildene av sitt ufødte barn. Foto: All Over PressVis mer

Selger bildene av sitt ufødte barn

Realityparet virker desperate etter å holde seg i medias søkelys.

SEHER.NO: Heidi Montag (23) og Spencer Pratt (26) tar ønsket om medieoppmerksomhet til nye høyder. Nå selger de babybildene av sitt ufødte barn - og det før Heidi i det hele tatt har blitt gravid.

«The Hills»-stjernene har nå vurdert alle muligheter for å holde navnene sine i overskriftene, inkludert en hodetransplantasjon og å kle seg naken i Playboy, skriver PopCrunch. Etter nøye vurdering kom reality-paret frem til at den beste muligheten for å holde seg i søkelyset var å selge bilder av sitt ufødte barn.

Heidi er ikke gravid, og de venter heller ikke barn i nærmeste fremtid, men det har ikke stoppet Heidi og Spencer fra å megler med forskjellige amerikanske medier om priser for bilder av deres førstefødte barn.

En kilde forteller til magasinet InTouch at paret allerede har sikret seg en luksuriøs avtale med et magasinet som skal følge dem hele veien graviditeten.

- Hun er ikke gravid ennå, men de har allerede signert papirene. De planlegger å ta bilder gjennom hele veien - graviditeten, fødselen, og så klart det første babybildet, avslører kilden.

Paret har blitt verdenskjendiser etter å ha brettet ut livet sitt i realityserien «The Hills», hvor de deler rampelyset med blant annet Kristin Cavallari, Audrina Patridge og Brody Jenner.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ser ut som en barbiedukke