Selger Beckingham Palace

Familien Beckham rømmer Europa for godt.

SELGES FOR 170 MILLIONER: Beckingham palace i Hertfordshire legges nå ut for salg. Foto: All Over Press
SELGES FOR 170 MILLIONER: Beckingham palace i Hertfordshire legges nå ut for salg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da David og Victoria Beckham flyttet fra England, til fordel for Madrid og så Los Angeles, beholdt de sitt herskapelige hus i Hertfordshire.

Men nå ønsker familien å kvitte seg med det som i sin tid ble døpt Beckingham Palace av britisk presse, da de kjøpte det i 1999.

Huset har fått den svimlede prisantydningen på 170 millioner kroner. Samtidig kutter de alle bånd til Europa når de også selger sitt hus i Frankrike, som er verdt nesten 24 millioner kroner.

Familien elsket ifølge Daily Mail Beckingham Palace, der de har mange fine minner fra. Men de har de siste årene besøkt hjemmet sjeldnere og sjeldnere.

Victoria har tidligere uttalt til Vogue at hun ikke orker å bruke fire timer på å dra til eiendommen når hun er i London, men at hun heller foretrekker å bo på hotellet Savoy.

- De synes det er bortkastet at dette nydelige hjemmet er tomt i måned etter måned, sier en kilde til Daily Mail.

Kilden avkrefter at familien, som skal ha en formue på over en milliard kroner, er i pengetrøbbel.

- De trenger ikke pengene strengt tatt, men de bruker ingen av stedene og i dagens klima innser de at det er galskap å kaste bort penger.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg løp seks ganger i uka

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer