SELGES?: Joe Simpson forsøker nå å selge inn et nytt TV-konsept med Ashlee og forloveden Pete Wentz.  Foto: All Over Press
SELGES?: Joe Simpson forsøker nå å selge inn et nytt TV-konsept med Ashlee og forloveden Pete Wentz. Foto: All Over PressVis mer

Selger Ashlee til TV

Sist endte det med skilsmisse, nå skal også hans andre datters forhold brettes ut.

SEHER.NO: Kjendisfar og manager Joe Simpson (51) forsøker nå å selge inn et nytt tv-konsept til flere ulike amerikanske tv-kanaler.

Og nok en gang ønsker han en av sine døtre i hovedrollen.

For noen år siden kunne hele verden følge Jessica Simpson (28) og hennes daværende ektemann Nick Lachey i MTV-serien "Newlyweds: Nick & Jessica".

Serien handlet om hvordan paret taklet det å være nygifte, og endte heller dårlig.

Men nå er det Joes andre datter, nyforlovede og angivelig gravide Ashlee Simpson (23), samt hennes kjæreste Pete Wentz (28), manageren ønsker å lage reality om, skriver Popcrunch.

Og formatet, ja, det skal være omtrent likt som i "Newlyweds".

Årsaken til at Simpson nå ønsker å få datteren på tv skal være den at han håper det vil bidra til økt platesalg, slik det gjorde med Jessica.

- Joe vet at ingen egentlig brydde seg om Jessica før hennes realityshow kom på tv, og han håper at et slikt show med Ashlee vil skape samme effekt, sier en kilde til OK!Magazine.

Dersom tv-planen går gjennom vil det ikke være første gang Ashlee forsøker seg som realitystjerne.

I 2004 hadde "Pieces of me"-sangerinnen sitt eget realityshow "The Ashlee Simpson Show" på MTV, men dette programmet floppet og ble tatt av plakaten etter kun èn sesong.

Men til tross for den tidligere fiaskoen, mener flere musikkeksperter at et nytt forsøk innen reality ikke nødvendigvis er en dårlig idè for Ashlee.

- Hun har slitt med platesalg, og nå som hun er interessant igjen kan et realityshow gjøre under for hennes karriere. Det er business for denne familien, sier en kilde.

Om det vil ha en like positiv effekt på hennes kommende ekteskap er vel heller usikkert...

LES OGSÅ: - Den pinligste popstjernen