TRØBLETE TRIO: For noen år siden ryktes det at Disney-stjernene Selena Gomez (t.h) og Miley Cyrus (midten) hadde en feide gående. Så da Justin Bieber skulle jobbe med Miley, så Selena rødt - det var angivelig første gang det tidligere stjerneparet  Foto: All Over Press
TRØBLETE TRIO: For noen år siden ryktes det at Disney-stjernene Selena Gomez (t.h) og Miley Cyrus (midten) hadde en feide gående. Så da Justin Bieber skulle jobbe med Miley, så Selena rødt - det var angivelig første gang det tidligere stjerneparet Foto: All Over PressVis mer

- Selena slo opp på grunn av Miley

Undertøysmodellene fra Victoria's Secret er ikke de første som har fått det til å koke over for Justin Biebers ekskjæreste.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Justin Biebers (18) posering med lettkledde undertøysmodeller fra Victoria's Secret har fått skylden for bruddet med Selena Gomez (20).

Den søte skuespilleren skal angivelig ha hatt problemer med å stole på kjæresten sin, som har en enorm fanskare av elleville tenåringsjenter verden over. Men det er ikke bare toppmodeller som har irritert Selena, ifølge RadarOnline.

Da Justin spilte inn en episode av MTV-serien «Punk'd» sammen med Miley Cyrus (19), som gikk på amerikansk TV i mars, var kjæresten hans rasende.
 
- De slo opp på grunn av innspillingen, sier en kilde nær det tidligere superparet til RadarOnline.

Ifølge kilden misliker Selena Miley, som nå er forlovet med Liam Hemsworth (22), sterkt. Men da hun snakket med Justin om at hun hadde problemer med at han skulle jobbe med Miley, avviste han henne kontant.

- Justin ble med i serien likevel, noe Selena ikke likte særlig godt. Han har hele tiden valgt jobben fremfor henne, og nå har hun endelig fått nok, hevder kilden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg viser gjerne frem puppene