Selena måtte slette kontroversielt bilde

Sangfuglen viste litt for mye hud.

KONTROVERSIELL: Selena Gomez ble nødt til å slette et bilde hun la ut på Instagram-profilen sin fra innsiden av Sheikh Zayed Grand-moskeen i Abu Dhabi.Det falt nemlig ikke i god jord hos moskeens ledere at 22-åringen viste fram anklene sine. Foto: Stella Pictures
KONTROVERSIELL: Selena Gomez ble nødt til å slette et bilde hun la ut på Instagram-profilen sin fra innsiden av Sheikh Zayed Grand-moskeen i Abu Dhabi.Det falt nemlig ikke i god jord hos moskeens ledere at 22-åringen viste fram anklene sine. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske artisten Selena Gomez (22) feiret det nye året med en real jentetur til storbyen Dubai i De forente arabiske emirater. Med på turen var også reality-baben Kendall Jenner (19).

I tillegg til fest og moro tok jentegjengen turen innom Sheikh Zayed Grand-moskeen i Abu Dhabi, men da 22-åringen skulle oppdatere Instagram-profilen sitt med et bildebevis fra den hellige bygningen gikk ikke alt etter planen.

På bildet, som DailyMail (ekstern lenke) har fått en kopi av, viser nemlig Selena fram sine bare ankler - som ikke er tillatt inne i moskeen.

NYTTÅRSMORO: Selena Gomez har beholdt dette bildet på Instagram fra Sheikh Zayed Grand-besøket.  Foto: Stella Pictures / Instagram
NYTTÅRSMORO: Selena Gomez har beholdt dette bildet på Instagram fra Sheikh Zayed Grand-besøket. Foto: Stella Pictures / Instagram Vis mer

- Jeg er så skuffet

Ifølge nettstedet var det flere som uttrykte sin misnøye med Selenas oppførsel i kommentarfeltet til bildet, som nå er sletter fra Instagram-kontoen hennes:

«Respektløst! Det er en religiøs plass, ikke et sted å ha det moro. Jeg er så skuffet», var det én som skrev til bildet, ifølge nettstedet.

En annen skrev:

«Dersom deres intensjon er å lære om Islam, burde de ikke posere som om de står utenfor en fornøyelsespark».

En annen av Selenas følgere ser ikke problemet med at hun viser anklene:

MÅTTE FORLATE MOSKEEN: Høsten 2013 poserte Rihanna i heldekkende hijab utenfor Sheikh Zayed Grand-moskeen i Abu Dhabi.  Foto: Stella Pictures
MÅTTE FORLATE MOSKEEN: Høsten 2013 poserte Rihanna i heldekkende hijab utenfor Sheikh Zayed Grand-moskeen i Abu Dhabi. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Hvorfor skaper dette bildet problemer? Hun burde få lov til å besøke moskeen når hun ønsker det, og som muslim selv burde vi ønske henne velkommen - og, hun viser bare en ankel!!! Vær glad for at hun ikke dukket opp i trange bukser og magetopp. Hun tok seg faktisk tid til å finne riktig antrekk, fordi hun respekterer den islamske religion».

Rihanna ble også kastet ut

Dette er ikke første gang Sheikh Zayed Grand-moskeen er gjenstand for kontroverser.

Høsten 2013 poserte nemlig superstjernen Rihanna (26) ikledd heldekkende hijab foran Sheikh Zayed Grand-moskeen, noe som ikke falt i god jord hos vaktene. Hun ble dermed bedt om å forlate moské-området.

- Hvis noen oppfører seg upassende eller bryter andre regler for besøkende - som å ta upassende bilder, posere upassende på et hellig sted eller snakke høyt - vil de på en høflig måtte bli opplyst om dette, ble det opplyst i en uttalelse fra lederne i moskéen den gang.

LES OGSÅ: - Du må ta plastisk kirurgi, Selena!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer