BLITT VOKSEN: Selena Gomez har uttalt at hun føler at hun ser ut som en 16-åring. Nå har hun stilt opp i flere bildeserier der hun ser eldre og mer sofistikert ut. Dette bildet er ikke fra InStyle Magazine.  Foto: Xposure
BLITT VOKSEN: Selena Gomez har uttalt at hun føler at hun ser ut som en 16-åring. Nå har hun stilt opp i flere bildeserier der hun ser eldre og mer sofistikert ut. Dette bildet er ikke fra InStyle Magazine. Foto: XposureVis mer

Selena kastet BH-en i ny fotoshoot

Selena Gomez viser sin frekke side i nye sexy bilder.

SEOGHØR.NO: Selena Gomez (23) startet som en Disney-stjerne bare ti år gammel. Nå vil hun vise at hun har vokst opp, og har stilt opp på en rekke dristige bilder i britiske InStyle Magazine.

Et av bildene viser Gomez mens hun ligger på gulvet i en hvit kjole og det er tydelig at popstjernen ikke har på seg BH. Et annet bilde viser en veltrent Selena i jeans og hvit singlet. På bare fire dager har kjole-bildet fått over 1,8 millioner likes! Ifølge magasinets moteansvarlige prøvde de å skape en følelse av en «indie film-starlet på en road trip».

Gomez har den siste tiden stilt opp på en rekke fotoshoots der hun viser frem et mer voksent og sofistikert image. I intervjuet med InStyle forteller hun også at hun gjerne vil date eldre menn.

- Noen ganger føler jeg at jeg ser ut som jeg er 16 år gammel, og det er kjipt for jeg skulle gjerne møtt en eldre fyr, sier hun i intervjuet.

PLATEAKTUELL: Selena ga nylig ut albumet «Revival».  Foto: Xposure
PLATEAKTUELL: Selena ga nylig ut albumet «Revival». Foto: Xposure Vis mer

Gomez forteller også at det er utfordrende å møte noen når man er berømt.

- Jeg hater det. Det er vanskelig. Jeg synes det er en rar tanke at menn kan ha googlet meg før de møter meg. Og det har faktisk skjedd.

LES OGSÅ: Er Justin og Selena sammen igjen?