BLITT VOKSEN: Selena Gomez har uttalt at hun føler at hun ser ut som en 16-åring. Nå har hun stilt opp i flere bildeserier der hun ser eldre og mer sofistikert ut. Dette bildet er ikke fra InStyle Magazine.  Foto: Xposure
BLITT VOKSEN: Selena Gomez har uttalt at hun føler at hun ser ut som en 16-åring. Nå har hun stilt opp i flere bildeserier der hun ser eldre og mer sofistikert ut. Dette bildet er ikke fra InStyle Magazine. Foto: XposureVis mer

Selena kastet BH-en i ny fotoshoot

Selena Gomez viser sin frekke side i nye sexy bilder.

SEOGHØR.NO: Selena Gomez (23) startet som en Disney-stjerne bare ti år gammel. Nå vil hun vise at hun har vokst opp, og har stilt opp på en rekke dristige bilder i britiske InStyle Magazine.

Et av bildene viser Gomez mens hun ligger på gulvet i en hvit kjole og det er tydelig at popstjernen ikke har på seg BH. Et annet bilde viser en veltrent Selena i jeans og hvit singlet. På bare fire dager har kjole-bildet fått over 1,8 millioner likes! Ifølge magasinets moteansvarlige prøvde de å skape en følelse av en «indie film-starlet på en road trip».

Gomez har den siste tiden stilt opp på en rekke fotoshoots der hun viser frem et mer voksent og sofistikert image. I intervjuet med InStyle forteller hun også at hun gjerne vil date eldre menn.

- Noen ganger føler jeg at jeg ser ut som jeg er 16 år gammel, og det er kjipt for jeg skulle gjerne møtt en eldre fyr, sier hun i intervjuet.

PLATEAKTUELL: Selena ga nylig ut albumet «Revival».  Foto: Xposure
PLATEAKTUELL: Selena ga nylig ut albumet «Revival». Foto: Xposure Vis mer

Gomez forteller også at det er utfordrende å møte noen når man er berømt.

- Jeg hater det. Det er vanskelig. Jeg synes det er en rar tanke at menn kan ha googlet meg før de møter meg. Og det har faktisk skjedd.

Artikkelen fortsetter under annonsen

LES OGSÅ: Er Justin og Selena sammen igjen?