Selena Gomez slaktes etter toppløs-debut

- Hun ser ut som en 12-åring, det er bare ekkelt!

SEOGHØR.NO: Sanger og skuespiller Selena Gomez (22) er kjent for sitt flotte utseende, men har hittil beholdt mesteparten av klærne på når hun har vist seg frem.

Nå debuterer hun imidlertid på ferske toppløsbilder for V Magazine.

«Spring Breakers»-stjernen viser seg fra en uvant side på de dristige bildene, der hun poserer i en olashorts-lignende truse og med armene i kryss over sine bare bryster.

Se mer i videoen øverst i saken!

På et av bildene er hun iført en rutete, blomsterbesatt bikinitopp og en cowboyhatt. Håret hennes har fått krusete småkrøller og blitt pyntet med blomster og sløyfer for fotoshooten. Og falske øyenvipper og blank lipgloss gir Selena et veldig dukkeaktig utseende.

Saken fortsetter under bildene.

FOR FOLK TIL Å RASE: Flere reagerer på stylingen av Selena Gomez på V Magazines nye bilder av den 22 år gamle stjernen.  Foto: Stella Pictures
FOR FOLK TIL Å RASE: Flere reagerer på stylingen av Selena Gomez på V Magazines nye bilder av den 22 år gamle stjernen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Lolita-looken vekker harme

UsWeekly er blant nettstedene som har publisert Selenas nye bilder, og mange av nettsidens lesere reagerer kraftig på stylingen av den unge stjernen.

- Hun ser ut som en 12-åring. Dette er ekkelt, skriver en leser i UsWeeklys kommentarfelt.

- Jeg føler meg skitten når jeg ser på disse bildene. HVORFOR vil de spille på «liten jente»-looken på en som åpenbart ser ung ut for alderen? undrer en annen.

- Hun har alledere et baby face. Hvorfor fremheve Lolita-greia. Skikkelig rart og ekkelt, mener en tredje leser om bildene.

- Bildene er skrekkelige. De kledde henne opp som et barn, men på en veldig seksualisert måte. Veldig forstyrrende, påpeker en fjerde.

Saken fortsetter under bildene.

Selena Gomez slaktes etter toppløs-debut

Snakker ut om Bieber

Selena Gomez, som er vant til krasse kommentarer på nettet, har også latt seg intervjue i den nye utgaven av V Magazine.

Og det er ingen ringere enn «Spring Breakers»-motspilleren hennes, multitalentet James Franco (36), som er intervjueren.

22-åringen forteller blant annet om på-og-av-forholdet med popstjernen Justin Bieber (20), som ifølge UsWeekly endelig er helt over. Nå er hun blitt koblet til russiske DJ Zedd (25).

- Jeg var 18 år gammel, og det var min første kjærlighet (...) Når man er ung og man blir fortalt så mange forskjellige ting... Det føltes nesten som om det eneste vi hadde var hverandre, som om verden var imot oss, på en måte. Det var veldig rart, men det var utrolig. Jeg ville aldri ha gjort om på det. Man lærer så lenge man lever, ikke sant? sier Selena Gomez i det ferske intervjuet. 

SAMMEN MOT VERDEN: Både Justin Bieber og Selena Gomez oppnådde enorm stjernestatus i svært ung alder. Til V Magazine sier Selena at dette bidro til å føre dem nærmere hverandre. Foto: Simon Runting/REX/All Over Press
SAMMEN MOT VERDEN: Både Justin Bieber og Selena Gomez oppnådde enorm stjernestatus i svært ung alder. Til V Magazine sier Selena at dette bidro til å føre dem nærmere hverandre. Foto: Simon Runting/REX/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: «Buffy»-stjerne arrestert for annen gang på fire måneder