SLO EKSEN: Selena Gomez og Justin Bieber hadde i tre år et svært offentlig av-og-på forhold før de gjorde det slutt i 2013, men de snakker fremdeles mye om hverandre i intervjuer. Her er de sammen på etterfesten til Oscar-utdelingen i 2011.  Foto: NTB Scanpix
SLO EKSEN: Selena Gomez og Justin Bieber hadde i tre år et svært offentlig av-og-på forhold før de gjorde det slutt i 2013, men de snakker fremdeles mye om hverandre i intervjuer. Her er de sammen på etterfesten til Oscar-utdelingen i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selena Gomez har overtatt Instagram-rekorden

Popstjernen danket ut eks-kjæresten Justin Bieber.

Publisert

SEOGHØR.NO: Etter å ha sitte på Instagrams «flest likes»-rekorden i nesten ett år måtte Kendall Jenner (20) se seg slått av kompisen Justin Bieber (22) i mai.

Bildet popstjernen dyttet Kendall av tronen med var et gammelt og uklart «throwback»-bilde hvor han kysser eks-kjæresten Selena Gomez (23).

- Føler, skrev han som tekst, og fikk den gang mer enn 2,6 millioner likes - samtidig som romanseryktene mellom ham og Selena blusset opp igjen.

Feels

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Justin lusket forbi Kendalls post med «bare» 7000 flere likes.  

Styrer Instagram selv

Men etter kun to måneder som Instagram-konge må ungpike-idolet se seg slått.

Og det ingen ringere enn eks-kjæresten Selena Gomez som nå har overtatt tronen - med god margin.

For to uker siden postet «I Want You To Know»-stjernen et bilde av seg selv hvor hun poserer med en Coca-Cola hvor det står «You're the spark» på etiketten.

Posten har i skrivende stund over 4,1 millioner likes og 90.000 kommentarer.

Som tekst under bildet har Selena skrevet «Når sangteksten din står på flasken». 

when your lyrics are on the bottle

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

De tre ordene «You're the spark» finner du nemlig i låta hennes «Me & the Rhythm».  Ikke bare har den mørke skjønnheten Instagrams mest likte bilde. Hun er også den personen med flest følgere.

Selena har over 89,3 millioner Instagram-følgere, og på andre plass ligger hennes gode venninne Taylor Swift (26) med 85,3 millioner følgere.

Justin Bieber har på sin side 74,6 millioner følgere.

Til Hollywood Reporter avslører Selena at hun i motsetning til mange andre kjendiser styrer den populære bildetjenesten selv.

- Det var ikke målet mitt å bli verdens mest fulgte person på Instagram, men det er min favoritt av sosiale medier.  

Hun hevder videre at hun ikke har noen fast oppskrift for hva hun poster.

- Det skjer i et øyeblikk jeg fanger noe spesielt og jeg tenker: «Åh, det passer perfekt på Instagram. Jeg burde poste det». Jeg vet at det høres kjedelig ut, men det er helt ærlig slik jeg gjør det.

- Jeg prøver å finne en god balanse av å være meg selv 100 % og å vite når jeg skal poste et skikkelig bra selfie med god lyssetting.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Checking

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

After my first show in Vegas. @alfredoflores

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Her kan du se noen flere av Selenas Instagram-bilder:  

LES OGSÅ: Selena Gomez kastet BH-en på fotoshoot

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer