Selena Gomez brøt sammen i tårer på scenen

- Det har vært noen veldig tøffe perioder, sa en gråtkvalt Selena da hun tok imot hederspris.

RØRT: Selena Gomez klarte ikke å holde tårene tilbake da hun mottok «Woman of the Year Award» i Los Angeles torsdag. Foto: NTB scanpix
RØRT: Selena Gomez klarte ikke å holde tårene tilbake da hun mottok «Woman of the Year Award» i Los Angeles torsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det har vært et turbulent år for artist og skuespiller Selena Gomez (25), både når det gjelder kjærlighet, karriere og helse.

Torsdag kveld ble nok en minneverdig begivenhet for 25-åringen, da hun ble hedret med «Woman of the Year Award» under arrangementet Billboard Women in Music i Los Angeles.

Det er kun to måneder siden Gomez gjennomgikk en nyretransplantasjon, da bestevenninnen Francia Raisa (29) donerte nyren sin for å redde livet til «Wolves»-sangeren.

Det ble derfor et svært tårevått øyeblikk da det var Raisa selv som entret scenen for å dele ut hedersprisen til Selena.

Saken fortsetter nedenfor.

TAKKNEMLIG: Det var Selenas bestevenninne, Francia Raisa, som delte ut prisen. Det var Raisa som tidligere i år donerte en nyre til Selena. Foto: NTB scanpix
TAKKNEMLIG: Det var Selenas bestevenninne, Francia Raisa, som delte ut prisen. Det var Raisa som tidligere i år donerte en nyre til Selena. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det klaffet med en gang vi møttes. Da jeg fant ut at jeg kunne donere nyren min til Selena, trengte jeg ikke å tenke meg om to ganger, sa hun fra scenen, ifølge Billboard.

Selena brøt sammen i tårer på scenen, og ga en rørende takketale.

- Jeg føler meg utrolig heldig. Helt ærlig, jeg kunne ikke vært mer takknemlig for den posisjonen jeg har blitt gitt i karrieren min. Jeg vil at folk skal vite at jeg respekterer den plattformen svært dypt, sa hun og fortsatte:

- Spesielt i år ønsker jeg å takke mitt fantastiske team og familien min fordi de har vært der gjennom noen veldig tøffe perioder.

Slet med depresjon

Selena måtte fjerne den ene nyren etter komplikasjoner fra den kroniske sykdommen Lupus, som hun har slitt med i flere år.

I et eksklusivt intervju med NBC i oktober fortalte Selena at bestevenninnen Francia Raisa reddet livet hennes.

- Hun gjorde det. Det kom til et punkt der det sto mellom liv og død, fortalte den unge superstjernen, ifølge People.

Det var i 2015 at artisten kunne avsløre at hun lider av den kroniske betennelsessykdommen, og som en følge av dette har hun slitt med depresjon, panikkanfall og angst.

Ifølge Norsk Revmatikerforbund er Lupus en kronisk revmatisk sykdom som fører til betennelse i kroppen. Sykdommen er systemisk, noe som betyr at den kan angripe mange forskjellige organer som hud, ledd, cellene i blodet, nyrer, hjerte, og hjerne.

Saken forsetter nedenfor.

I september i fjor sjekket Selena inn på rehab på grunn av sykdommen, og var nødt til å avlyse Europa-turneen i fjor høst, inkludert den planlagte konserten i Oslo Spektrum.

I et intervju med Vogue tidligere i år, snakket 25-åringen ut om perioden med depresjon.

- Jeg var deprimert, redd. Jeg begynte å få panikkanfall rett før jeg skulle gå på scenen, og etter at jeg gikk av, fortalte artisten.

Saken forsetter nedenfor.

Klipp med Selena Gomez i forbindelse med saken om at henne har sjekket inn på et rehabiliteringssenter. Video licensed from NTP Scanpix Vis mer

Fant tilbake til ekskjæresten

I tillegg til helseproblemene Selena har vært gjennom i år, har hun også hatt en rekke oppturer.

Flere av låtene hennes, deriblant «Bad Liar» og «Fetish», har toppet hitlistene. Hun produserte også den populære Netflix-serien «13 Reasons Why», som fikk både ris og ros.

Også når det gjelder kjærlighetslivet har det vært opp-og-nedturer for superstjernen dette året.

I januar ble det kjent at hun og artist Abel Tesfaye (27) - best kjent som The Weeknd - hadde funnet lykken sammen.

Saken forsetter nedenfor.

BRUDD: Selena Gomez og den verdenskjente artisten The Weeknd gikk hver til sitt i oktober etter å ha vært sammen siden januar. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Selena Gomez og den verdenskjente artisten The Weeknd gikk hver til sitt i oktober etter å ha vært sammen siden januar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forholdet tok imidlertid slutt i oktober, kun noen dager etter at Gomez ble observert sammen med ekskjæresten, Justin Bieber (23).

I ettertid har de to stjernene, som var sammen mellom 2011 til 2015, ikke gjort noe for å skjule sine varme følelser for hverandre.

- Selena og Justin er offisielt sammen igjen. Romansen mellom Selena og The Weeknd dabbet av og ble avsluttet på en fredelig måte. Det var ikke dramatisk og handlet ikke om Justin. Men Selena har alltid hatt følelser for Justin, sa en kilde til Us Weekly forrige måned.

FANT SAMMEN IGJEN: Selena Gomez og Justin Bieber, her avbildet i 2011, er tilsynelatende sammen igjen etter å ha vært av og på i en årrekke. Foto: NTB scanpix
FANT SAMMEN IGJEN: Selena Gomez og Justin Bieber, her avbildet i 2011, er tilsynelatende sammen igjen etter å ha vært av og på i en årrekke. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Innrømmer utroskap etter rykteflommen