Selena Gomez avlyser konsert i Oslo

24-åringen avslører at hun sliter med depresjoner som følge av sin kroniske sykdom.

SYK: Selena Gomez ble diagnostisert med betennelsessykdommen Lupus i fjor. 24-åringen sliter med depresjoner og panikkanfall, noe som skal være bieffekter av sykdommen. Her avbildet på en galla i New York i mai. Foto: wenn.com
SYK: Selena Gomez ble diagnostisert med betennelsessykdommen Lupus i fjor. 24-åringen sliter med depresjoner og panikkanfall, noe som skal være bieffekter av sykdommen. Her avbildet på en galla i New York i mai. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I natt norsk tid meldte artist Selena Gomez (24) om at hun vil ta pause fra musikken for å håndtere panikkanfallene og depresjonen hun sliter med, skriver The Guardian.

De psykiske problemene skal være en bieffekt av sykdommen Lupus, som Gomez ble diagnostisert med i fjor.

Lupus er en kronisk betennelsessykdom som kan kan ramme alle organer i kroppen.

Blant annet blir rammede preget av tretthet, morgenstivhet, håravfall, leddsmerter, utslett, hodepine og humørsvigninger, ifølge Norsk Revmatikerforbund. I dag finnes det heller ingen kurativ behandling.

Det var under turneen «Revival World Tour» at Gomez avslørte at hun nå må trekke seg tilbake fra musikken.

- Jeg har oppdaget at angst, panikkanfall og depresjoner kan være bivirkninger av Lupus, som alle gir hver sine utfordringer, sier artisten i en presseuttalelse.

Videre forteller artisten at hun vil fokusere på å være lykkelig og frisk, og at hun derfor må ta seg fri for å jobbe mot å bli frisk.

Avlyser konsert i Oslo

Gomez skulle i utgangspunktet holde konsert i Oslo spektrum 13. oktober, men onsdag ble det annonsert via Facebook-arrangementet at konserten er kansellert. 

«Selena Gomez sin Europa-turné er dessverre kansellert grunnet sykdom», står det som kommentar på arrangementets side. 

Artisten er kjent som barnestjerne fra flere Disney-programmer, og har de siste åra hatt en suksessrik musikkarriere. Hun er også kjent for sitt turbulente forhold med popsensasjonen Justin Bieber.

Det er ikke kjent hvor lenge Gomez trekker seg tilbake eller hva slags behandling hun får. Hun har tidligere gått gjennom cellegiftbehandling, etter at hun i 2013 avlyste sin planlagte turné i Australia og Asia.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Møtte veggen etter Melodi Grand Prix

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer