DRAMATISK: Selena Gomez og Justin Bieber hadde et av-og-på forhold fra 2011 til 2013.  Foto: Afp
DRAMATISK: Selena Gomez og Justin Bieber hadde et av-og-på forhold fra 2011 til 2013. Foto: AfpVis mer

Selena Gomez anklager Justin Bieber for utroskap

Sangeren klarte ikke å dy seg da Bieber delte bilder av sin nye kjæreste i sosiale medier.

SEOGHØR.NO: Forrige uke begynte romanseryktene å svirre rundt popstjernen Justin Bieber (22) og modell Sofia Richie (17).

De unge turtelduene har blitt avbildet sammen en rekke ganger den siste tiden, blant annet mens de leier hender i Japan.

Bieber har også delt flere bilder sammen med Sofia, som er artist Lionel Richies datter, noe som ikke har vært særlig populært hos fansen. 

Da sangeren oppdaget alle «hatmeldingene» under Instagram-bildene, skrev han en beskjed til fansen der han truet dem med å stenge kommentarfeltet dersom de ikke sluttet å kommentere negative meldinger.

Saken fortsetter nedenfor.

NYTT PAR: 17 år gamle Sofia Richie og Justin Bieber er for tiden i Japan sammen. Begge har lagt ut flere bilder av hverandre i sosiale medier.  Foto: Rex Features
NYTT PAR: 17 år gamle Sofia Richie og Justin Bieber er for tiden i Japan sammen. Begge har lagt ut flere bilder av hverandre i sosiale medier. Foto: Rex Features Vis mer

Dette har altså ikke gått ubemerket hen hos Biebers ekskjæreste, Selena Gomez (24), som han var i et av-og-på forhold med fra 2011 til 2013. 

«Hvis du ikke håndterer hatet, slutt å dele bilder av kjæresten din. Dette bør være spesielt mellom dere to. Ikke vær sint på fansen din. De elsker deg», kommenterte Gomez under et av bildene av paret, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

Anklaget ham for utroskap

«Sorry»-sangeren svarte Selena med å beskylde henne for at hun kun var sammen med ham for å bli kjent.

«Det er gøy å se at mennesker som brukte meg for oppmerksomhet, kommer med pekefingeren. Trist. Bare kjærlighet», skrev han og fulgte opp med:

«Jeg er ikke den som mottar hat. Håper alle kan være snille mot vennene mine og mot hverandre. Og ja, jeg elsker mine beliebers.»

Nettstedet HollywoodLife.com har også tatt skjermdump av en ny kommentar fra Selena, der hun hevder at Bieber var utro mot henne en rekke ganger mens de var et par.

«Morsomt at en som var utro flere ganger nå peker fingeren mot en som var tilgivende og støttende. Ikke rart at fansen din er sint. Trist. Bare kjærlighet», skrev hun, ifølge nettstedet. 

Saken fortsetter nedenfor.

STERKE FØLELSER: Justin Bieber og Selena Gomez hadde et svært offentlig forhold, og etter bruddet har de begge snakket om hverandre i intervjuer.  Foto: Pa Photos
STERKE FØLELSER: Justin Bieber og Selena Gomez hadde et svært offentlig forhold, og etter bruddet har de begge snakket om hverandre i intervjuer. Foto: Pa Photos Vis mer

Populær damemagnet

Forholdet mellom Selena og Justin var preget av mye opp-og-nedturer. De gjorde det slutt og ble sammen flere ganger før de offentlig brøt i 2013.

Tiden etter har de imidlertid tydelig hatt sterke følelser for hverandre, og de begge har snakket mye om hverandre i intervjuer. Senest i november i fjor ble de avbildet sammen.

Justin Bieber har hatt det travelt siden den gang - i hvert fall på romansefronten. I januar fikk han mye oppmerksomhet da han delte et hett kyssebilde på Instagram sammen med modell Hailey Baldwin (19).

Paret var sammen i kun noen måneder før hun uttalte at forholdet var over. 

Tiden etter har han vært koblet med blant andre den britiske sangeren Rita Ora (25), for kun noen uker siden ble han avbildet mens han nakenbadet med den australske modellen Sahara Ray.

GIKK HVER TIL SITT: Justin Bieber og Hailey Baldwin hadde et kort forhold på starten av året, men hun uttalte i april at romansen var over fordi hun ikke håndterte å være sammen med en så berømt stjerne.  Foto: Xposure
GIKK HVER TIL SITT: Justin Bieber og Hailey Baldwin hadde et kort forhold på starten av året, men hun uttalte i april at romansen var over fordi hun ikke håndterte å være sammen med en så berømt stjerne. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Bieber har fått nok av hetsen mot kjæresten