Selena ber Justin om unnskyldning

- Det jeg sa var egoistisk og meningsløst, sier sangeren etter hun anklaget eksen for utroskap.

HADDE ET TURBULENT FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et par fra 2011 til 2013, men det har angivelig vært sterke følelser mellom dem i ettertid av bruddet.  Foto: Reuters
HADDE ET TURBULENT FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et par fra 2011 til 2013, men det har angivelig vært sterke følelser mellom dem i ettertid av bruddet. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den siste tiden har popstjernen Justin Bieber (22) og 17 år gamle Sofia Richie vært i Japan sammen, der de har blitt avbildet hånd i hånd.

Den angivelige romansen har ikke falt i god jord hos Justins mange fans, og da Sofia ble utsatt for «hatmeldinger» på Instagram, truet han dem med å sperre kommentarfeltet.

Etter Justins ekskjæreste, artist Selena Gomez (24), raste mot sangerens «trussel» til fansen i kommentarfeltet, valgte sangstjernen å slette hele Instagram-kontoen sin, der han hadde 77,8 millioner følgere. 

Mandag kveld beklaget Selena imidlertid for kommentarene hun la igjen på bildet hans.

«Det jeg sa var egoistisk og meningsløst», skrev 24-åringen på sin Snapchat, ifølge Just Jared. 

Popstjernen var i et av-og-på forhold med Bieber fra 2011 til 2013. 

Saken fortsetter under bildet.

NYTT STJERNEPAR: Både Bieber og kjæresten Sofia Richie, som er datteren til artist Lionel Richie, har delt en rekke bilder fra Japan-turen deres.  Foto: Xposure
NYTT STJERNEPAR: Både Bieber og kjæresten Sofia Richie, som er datteren til artist Lionel Richie, har delt en rekke bilder fra Japan-turen deres. Foto: Xposure Vis mer

Anklaget ham for utroskap

«What Do You Mean?»-sangeren fikk antakeligvis litt av en overraskelse da Selena la igjen følgende kommentar på bildet hans søndag:

«Hvis du ikke håndterer hatet, slutt å dele bilder av kjæresten din. Dette bør være spesielt mellom dere to. Ikke vær sint på fansen din. De elsker deg», skrev hun, ifølge Daily Mail.

Bieber svarte eksen med å beskylde henne for at hun utnyttet forholdet deres til å bli kjendis. 

«Det er gøy å se at mennesker som brukte meg for oppmerksomhet, kommer med pekefingeren. Trist. Bare kjærlighet», skrev han og fulgte opp med:

«Jeg er ikke den som mottar hat. Håper alle kan være snille mot vennene mine og mot hverandre. Og ja, jeg elsker mine beliebers.»

Saken fortsetter nedenfor.

SLO HARDT UT MOT EKSEN: Selena Gomez klarte ikke å dy seg da Justin Bieber truet fansen med å stenge kommentarfeltet på Instagram-profilen sin.  Foto: Splash News
SLO HARDT UT MOT EKSEN: Selena Gomez klarte ikke å dy seg da Justin Bieber truet fansen med å stenge kommentarfeltet på Instagram-profilen sin. Foto: Splash News Vis mer

Det hele fikk en brå vending da Selena igjen svarte ekskjæresten med å anklage ham for utroskap. 

«Morsomt at en som var utro flere ganger nå peker fingeren mot en som var tilgivende og støttende. Ikke rart at fansen din er sint. Trist. Bare kjærlighet», skrev hun, ifølge nettstedet HollywoodLife.com.

Forholdet mellom Selena og Justin var preget av mye opp-og-nedturer. De gjorde det slutt og ble sammen flere ganger før de offentlig brøt i 2013.

Tiden etter har de imidlertid tydelig hatt sterke følelser for hverandre, og de begge har snakket mye om hverandre i intervjuer. Senest i november i fjor ble de avbildet sammen.

TURBULENT FORHOLD: Selena Gomez og Justin Bieber var et svært profilert par fra 2011 til 2013.  Foto: Epa
TURBULENT FORHOLD: Selena Gomez og Justin Bieber var et svært profilert par fra 2011 til 2013. Foto: Epa Vis mer

LES OGSÅ: North West overrasket i mammas klær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer