BRÅK: Justin Bieber og Orlando Bloom er to av mange kjendiser som for tiden befinner seg på partyøya Ibiza utenfor det spanske fastlandet. Ifølge amerikansk presse skal de to ha barket sammen i et slagsmål tidligere denne uken. Foto: Stella Pictures
BRÅK: Justin Bieber og Orlando Bloom er to av mange kjendiser som for tiden befinner seg på partyøya Ibiza utenfor det spanske fastlandet. Ifølge amerikansk presse skal de to ha barket sammen i et slagsmål tidligere denne uken. Foto: Stella PicturesVis mer

Selena benekter at hun hadde en affære med Bloom

Er dette grunnen til «slaget på Ibiza»?

SEOGHØR.NO: «Alle» de store kjendisene befinner seg på partyøya Ibiza for tiden, og blant superstjernene er Justin Bieber (20), Orlando Bloom (37), Idris Elba (41), Paris Hilton (33), Lindsay Lohan (28), Michelle Rodrigues (36) og Leonardo DiCaprio (39) - ja selv den svenske partyprinsen Carl Philip (35) og hans tilkommende kone Sofia Hellqvist (29) slikker sol på den populære øya utenfor det spanske fastlandet.

VENNINNEKOS: Selena Gomez selv nyter later sommerdager i Saint-Tropez, sammen med sin gode venninne Cara Delevingne. Foto: Stella Pictures
VENNINNEKOS: Selena Gomez selv nyter later sommerdager i Saint-Tropez, sammen med sin gode venninne Cara Delevingne. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men det er ikke hvem som befinner seg der, som har fått mest oppmerksomhet den siste uken. Det er det nemlig det angivelige slagsmålet mellom ungpikeidolet Justin Bieber og den engelske skuespilleren Orlando Bloom som har fått!

Ifølge vitner skal nemlig Bloom ha slått til Bieber - noe de andre partygjestene applauderte for.

Spekulasjonene har svirret rundt hva som kan ha vært årsaken til at basketaket oppsto, og de siste ryktene omhandler Biebers ekskjæreste Selena Gomez (22).

I vår ble nemlig Bloom og Gomez fotografert side om side utenfor en nattklubb i Los Angeles, men ifølge TMZ, som sitter på eksklusive bilder (ekstern lenke), benekter den mørke skjønnheten at de to er mer enn bare gode venner - og har tidligere fortalt at «de bare gikk ut for å ta en sigarett».

De to superstjernene møttes for første gang under en veldedighetsgalla i Los Angeles noen uker før, og da skjøt kjærlighetsspekulasjonene fart i amerikansk presse.

Kort tid etter «slaget på Ibiza» fant sted la Bieber, som er svært aktiv på sosiale medier, ut et bilde av Blooms ekskone Miranda Kerr (31). Dette trakk han siden tilbake igjen. Bieber og Kerr skal nemlig også ha funnet tonen. I 2012 møttes de under et Victoria's Secret-moteshow - hvor hun gikk på catwalken og han sto for underholdningen.

Men det er ikke bare Miranda Kerr som har fått pryde Biebers populære Instagram-konto. Natt til torsdag la nemlig 20-åringen ut et bilde av  det som skulle forestille en trist Orlando Bloom, før han også slettet dette - og la det ut på nytt igjen noen minutter senere.

I skrivende stund har bildet nesten 600 000 «likes».

Verken Bieber eller Bloom har foreløpig kommentert episoden. Se video under:

LES OGSÅ: Justin Bieber viste fram sin nye kropp