PÅ DATE?: Det så ut til at Selena og Taylor hadde det riktig så hyggelig da de var ute på "date" i Vancouver nylig.  Foto: All Over Press
PÅ DATE?: Det så ut til at Selena og Taylor hadde det riktig så hyggelig da de var ute på "date" i Vancouver nylig. Foto: All Over PressVis mer

Selena avviser romanse med Taylor

- Vi er kun gode venner...

SEHER.NO: Det har den siste tiden versert flere rykter om at Disney-stjernen Selena Gomez (16) og "Twilight"-kjekkas Taylor Lautner (17) er Hollywoods neste superpar.

De to tenåringsidolene ble nemlig observert ute på "date" i Vancouver, Canada, da hun spilte inn filmen "Ramona and Beezus", og han jobbet med "Twilight"-oppfølgeren "New Moon".

Nå benekter imidlertid Selena, som tidligere har vært koblet opp mot Nick Jonas fra The Jonas Brothers, at det er noe mer enn vennskap mellom de to.

Dette til tross for at de så riktig så flørtete ut den kvelden de var ute, skriver OK!Magazine.

- Han er en av mine gode venner. Jeg er singel. Definitivt singel, humrer hun.

Men selv om hun ikke har noen følelser for "Twilight"-kjekkasen, innrømmer hun at hun har blitt en stor fan av den første filmen, og at hun endelig har skjønt hele "Robert Pattinson-greia".

- Filmen var bra, veldig bra. Jeg likte den kjempegodt. Og nå skjønner jeg hele den Robert Pattinson-greia. Det skal være sikkert og visst, fortalte hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Du får meg til å gråte!