Matthew McConaughey om Brad Pitt og Jennifer Aniston:

- Seksuell spenning

Hollywood-stjerna åpner opp om gjenforeningen mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer
Publisert

Det er lite som fanger fansens oppmerksomhet så fort som den tilsynelatende endeløse kjærlighetshistorien mellom Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (51) - noe enkelte kanskje mener er litt spesielt.

Det er nemlig over 15 år siden paret gikk hver til sitt, men fansen nekter å gi slipp på håpet om at de to en dag vil finne tilbake til hverandre og ende opp sammen.

De har begge både giftet og skilt seg på ny siden de to gikk fra hverandre, og ved hvert brudd vokser troen på at de to er ment for hverandre.

Spesiell gjenforening

I januar satte de full fyr på nettet da de ble fotografert sammen under SAG Awards, og så seint som i september ble duoen gjenforent på skjermen også.

IT-PAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var blant Hollywoods hotteste par i sin tid. Fansen nekter å gi slipp på håpet om at de skal finne tilbake til hverandre. Her i 2001. Foto: Bei / REX / Shutterstock / NTB
IT-PAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var blant Hollywoods hotteste par i sin tid. Fansen nekter å gi slipp på håpet om at de skal finne tilbake til hverandre. Her i 2001. Foto: Bei / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

Det gjorde de under en gjennomlesing av «Fast Times at Ridgemont High» som en del av Dane Cooks «Feelin'-A-Live»-veldedighet, som samler inn penger for organisasjonen CORE, hvor en rekke andre stjerner også deltok.

Navn som Julia Roberts, Morgan Freeman og Matthew McConaughey var også til stede, men ble satt i skyggen av Pitt og Aniston. Spesielt med tanke på at de to spilte en scene mot hverandre, hvor 51-åringen blant annet beskrev eksmannen som sexy. Se videoen øverst i saken!

Dette var første gang eksparet medvirket på skjermen sammen siden 2001. Den gang spilte Pitt en gjesterolle i situasjonskomedien «Friends», som Aniston spilte en av hovedrollene i i ti år.

Det var derfor mange som hadde ventet lenge på å se de spille mot hverandre igjen, og i september skjedde det.

OVERRASKELSE: Det blir tårer og klemming når superstjerna Brad Pitt overrasker sin venn og stylist gjennom 30 år, Jean. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Til å ta og føle på

Fansen var i ekstase, og nå forteller Matthew McConaughey, som også var med, hvordan han opplevde det fansen beskriver som en spesiell kjemi mellom Hollywoods tidligere it-par, og om han merket en seksuell spenning.

- Kunne jeg føle heten fra Brad gjennom skjermen? Det var til å ta og føle på. Ja, det var det, forteller McConaughey og ler i et intervju med «Watch What Happens Live With Andy Cohen» ifølge ET Online.

Han påpeker raskt at det likevel ikke var noe han tenkte på under gjennomlesingen, men har lagt merke til at skapte overskrifter i etterkant.

Under lesingen spilte 51-åringen rollen som Linda, mens eksmannen leste rollen som Brad. Dette sørget for at de to spilte flere scener sammen, blant annet hvor Anistons karakter sa følgende:

«Hei Brad. Du vet hvor søt jeg alltid syntes du var. Jeg synes du er så sexy. Vil du komme til meg?»

Dette har naturligvis satt følelsene i sving hos fansen, og ifølge utenlandske medier, blant andre New York Post, flørtet de to eksene åpenlyst med hverandre. Aniston omtalte også eksmannen som «honey», eller «kjære» på norsk.

TÅREFULT: En tydelig rørt Jennifer Aniston var i det gavmilde hjørnet, da hun overrasket en familie som har hatt en tøff periode. Video: Kan ses på Viaplay. Vis mer

Lang historie

1994 er året som har skrevet seg inn i historien som starten på en av de råeste kjærlighetshistoriene i Hollywood. Brad Pitt og Jennifer Aniston møtes for første gang, trolig uvitende om hva de har i vente.

- Pitt var bare denne søte typen fra Missouri, ikke sant … En normal mann, fortalte Aniston, i et intervju med Rolling Stone, om sitt første møte med «Fight Club»-stjerna.

Det skulle imidlertid gå fire år før duoen var på sitt første stevnemøte, den gang arrangert av agentene deres.

På dette tidspunktet forsøker de, ifølge Marie Claire, å holde romansen under radaren. Det påfølgende året dukker de riktignok opp på sin første røde løper sammen, i forbindelse med Emmy-utdelingen. Blitsregnet haglet som aldri før.

Og man kan vel nesten si at resten er historie. Nå gjenstår det imidlertid bare å se hvordan historien ender.

LES OGSÅ: Avsløring smelter fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer