Kourtney Kardashian:

Seksualitets-avsløring vekker oppsikt

Den verdenskjente realitystjernen deler artikkel om autoseksualitet på nettsiden sin.

TAR OPP SEKSUALITET: Nylig ble det delt en artikkel om autoseksualitet på Kourtney Kardashians nettside. Her avbildet med søsteren Kim Kardashian. Foto: Larry Marano/ Shutterstock / NTB
TAR OPP SEKSUALITET: Nylig ble det delt en artikkel om autoseksualitet på Kourtney Kardashians nettside. Her avbildet med søsteren Kim Kardashian. Foto: Larry Marano/ Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

På realitystjernen Kourtney Kardashians (41) livsstilsnettside Poosh, ble det nylig delt en noe oppsiktsvekkende artikkel med følgende tittel:

«Er du autoseksuell?»

Å være autoseksuell betyr for øvrig at man foretrekker å ha sex med seg selv, framfor andre personer.

- Autoseksualitet er et begrep som betyr at du tenner på deg selv, eller at du blir opphisset av deg selv. Det kan være noen som bare blir opphisset av seg selv og som ikke kjenner seksuell tiltrekning til andre, eller det kan være noen som både tenner på seg selv og på andre, forklarte nylig sexolog Siv Gamnes til KK.

FØLELSESLADD: I en ny trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer

Mener alle er autoseksuelle

Sexologen forklarte videre at å onanere er en autoseksuell handling, fordi du har sex med deg selv.

«Er du autoseksuell? Det korte svaret er ja. Men det er vi faktisk alle, I hvert fall en liten smule», innledes artikkelen med.

Flere medier, deriblant The Independent og Grazia Daily, mener artikkelen og budskapet kommer fra Kardashian.

Artikkelen inneholder også et intervju med terapeut og grunnlegger av QueerSexTherapy, Casey Tanner, som beskriver autoseksualitet som et trekk der man blir opphisset av å delta i sin egen erotikk.

Tanner mener imidlertid at det er mange som fortrenger det, og forbinder det med noe negativt.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

«Mange frykter autoseksualitet fordi de synes det er narsissistisk og at det kan svekke ens seksuelle forhold til en partner. Virkeligheten er at det kan være sunt og til og med en verdifull del av ens sexliv», sier hun i artikkelen.

I artikkelen gis det også eksempler på autoseksuell atferd som å ha på seg undertøy, fikse håret sitt og sminke seg.

«Det kan bety at du vasker deg på en kjærlig måte i badekaret og virkelig nyter kroppen din. Det kan bety å danse i speilet iført et søtt antrekk. Hvis det å føle seg sexy uavhengig av noen andre har gjort deg opphisset, er det autoseksualitet, og det er helt normalt», heter det videre i artikkelen.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

Havnet i hardt vær

Det var for øvrig i fjor at Kardashian lanserte Poosh. Nettsiden beskrives som «en moderne guide til å leve ditt beste liv», og inneholder blant annet artikler om helse og velvære, livsstil og underholdning.

Artikkelen kommer kort tid etter at trebarnsmora skapte store overskrifter da hun påsto at man kan få kreft av å bruke blå munnbind. Dette fikk både helsepersonell og fansen til å se rødt.

På sin Instagram-story delte Kardashian en konspirasjonsteori om munnbind, hvor hun hevdet at munnbind kan øke risikoen for å få forskjellige typer kreft.

America Cancer Society kom i etterkant av Kardashians Instagram-innlegg med en uttalelse hvor det ble fatslått at det ikke finnes noen bevis for dette.

VEKKET OPPSIKT: Med dette Instagram-innlegget havnet Kourtney Kardashian i hardt vær. Foto: Skjerdump fra Instagram
VEKKET OPPSIKT: Med dette Instagram-innlegget havnet Kourtney Kardashian i hardt vær. Foto: Skjerdump fra Instagram Vis mer

- Det er ingen bevis som støtter påstanden om at PTFE i et munnbind forårsaker kreft. Som kirurgisk onkolog har jeg, sammen med tusenvis av kolleger i helsevesenet, hatt på munnbind i årevis for å beskytte pasientene mot spredning av infeksjoner, fortalte professor William Cance i American Cancer Society til New York Post.

Den norske legen, Harald Meling Dobloug, sa til Se og Hør at stoffet det er snakk om kan være helseskadelig hvis man varmer det opp til høye temperaturer og puster det inn.

FORVIRRET: Den nye traileren til «Keeping Up with the Kardashians» skaper forvirring hos fansen. Video Rød Løper Vis mer

- Men det er ikke helseskadelig når det brukes i munnbind. Påstanden er en konspirasjonsteori, og potensielt ekstremt farlig å videreformidle, fortsatte han.

LES OGSÅ: Nå blir hun filmstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer