SUSKSESSPROGRAMLEDER: Nadia Hasnaoui fikk gode skussmål for sin innsats som programleder i første sesong av «Litt av et liv». Foto: Per Ervland, Seher.no
SUSKSESSPROGRAMLEDER: Nadia Hasnaoui fikk gode skussmål for sin innsats som programleder i første sesong av «Litt av et liv». Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer

Seks nye kjendiser skal åpne seg for Nadia

- Jeg er veldig fornøyd med hovedgjestelista, sier Nadia Hasnaoui.

Publisert
SEOGHØR.NO: Nadia Hasnaoui (48) er klar for andre sesong av «Litt av et liv» på NRK. Innspillingen starter i slutten av mars.

- Jeg er veldig fornøyd med hovedgjestelista, sier programlederen selv til Dagbladet.

Kristian Valen er først ut. Deretter gjester henholdsvis Erik Thorstvedt, Bjarne Brøndbo, Kåre Conradi, Anne-Kat. Hærland og Ingrid Bjørnov programmet.

Kjendisenes livsløp er temaet for «Litt av et liv», og det kommer flere andre, mer eller mindre kjente, gjester i hvert program, som alle har en relasjon til hovedpersonen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kristian Valen: - Vi har hatt mye krangling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer