STOR FAMILIE: Snart blir Angelina Jolie og Brad Pitt seksbarnsforeldre, men paret ønsker ikke å gi seg med det. Foto: All Over Press
STOR FAMILIE: Snart blir Angelina Jolie og Brad Pitt seksbarnsforeldre, men paret ønsker ikke å gi seg med det. Foto: All Over PressVis mer

Seks barn er ikke nok

Angelina Jolie vil ha flere barn.

LOS ANGELES (Seher.no): Bare en dag etter at gravide Angelina Jolie (32) bekreftet at hun venter tvillinger, avslørte hun at seks små krabater slett ikke er nok for Jolie-Pitt klanen, skriver In Touch magazine.

Det var under Cannes Film Festival den 15. mai at en svensk journalist spurte henne om hun denne gangen ville føde i Skandinavia at den vakre skuespilleren røpet seg.

- Ikke denne gangen, men det blir flere barn. Dere kjenner jo meg, svarte hun.

Den store familien, som til nå inneholder adoptivsønnene Maddox (6) og Pax (4), samt adoptivdatteren Zahara (3) og deres biologiske datter Shiloh (2), vil snart bli enda større når tvillingene snart kommer til verden.

- Angie gløder når hun snakker om å adoptere igjen og få flere barn. Hun ønsker seg tre til, forteller en venn av paret til bladet.

Men ikke alle mener den store barneflokken er sunt for den unge skuespilleren.

- Noen av vennene hennes har uttrykt bekymring for at Angelina har utviklet en slags avhengighet til det å være mor. På et plan er det som en slags terapi for henne, sier kilden.

Ironisk nok tvilte "Tomb Raider"-stjernen tidligere på om hun i det hele tatt ville ha barn noen gang.

- Jeg brukte mye av ungdommen min på å tenke over om jeg noen gang kom til å være stabil nok til å være en god forelder. Jeg har alltid elsket barn, men jeg visste ikke om jeg var i stand til å bli en god mor, sier Angelina ifølge In Touch.

I disse dager er det ingen som tviler på hennes hengivelse til ungene. Til tross for den store barneflokken finner hun og Brad likevel tid til å pleie kjærligheten til hverandre, og hvert av barna får også alenetid med foreldrene.

Angelina innrømmer også at hun er overrasket over at hun faktisk har valgt å sette egne barn til verden.

- Jeg var fast bestemt på og kun adoptere. Det føltes alltid mest riktig for meg. Jeg hadde ingen ønske om å føde selv, men det forandrer seg når du møter noen du elsker.

32-åringen selv har ikke mye familie igjen. Moren, Marcheline Bertrand, døde av eggstokk kreft i fjor og faren, Jon Voight, snakker hun ikke med, så utenom broren, James Haven, har hun kun Brad og barna.

- Jeg tror det er derfor hun har et så sterkt ønske om å få en stor familie, forteller vennen til In Touch.

LES OGSÅ: Krangler om tvillingenes navn