Julia Louis-Dreyfus:

«Seinfeld»-stjernens halvsøster døde brått

Skuespilleren har ennå ikke kommentert det triste dødsfallet.

HALVSØSTEREN DØDE: Skuespiller Julia Louis-Dreyfus mistet halvsøsteren sin i august etter at hun døde av en overdose. Foto: NTB scanpix
HALVSØSTEREN DØDE: Skuespiller Julia Louis-Dreyfus mistet halvsøsteren sin i august etter at hun døde av en overdose. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den berømte «Seinfeld»-stjernen Julia Louis-Dreyfus (57) har mistet halvsøsteren sin, etter at sistnevnte døde brått som følge av en utilsiktet overdose av kokain og alkohol, melder Daily Mail.

Emma Louis-Dreyfus (44) døde den 13. august på en campingplass i nærheten av en populær tursti i South Yuba River State Park i California, skriver nettavisen.

Ifølge The Union, uttalte rettsmedisiner Mike Sullivan seg om resultatene av toksikologirapporten i begynnelsen av september.

Til avisen fortalte han at dødsfallet var et uhell, og at Emma Louis-Dreyfus hadde både kokain og alkohol i kroppen på tidspunktet hun døde.

Livet sto ikke til å redde

Ifølge Daily Mail skal «Veep»-stjernens halvsøster ha vært sammen med tre eller fire andre mennesker da hun døde.

De første på ulykkesstedet fikk vite at 44-åringen angivelig fikk et anfall før hun deretter mistet bevisstheten. De prøvde livreddende tiltak, men livet til Emma Louis-Dreyfus sto ikke til å redde.

I en dødsannonse i San Fransisco Chronicle står det at Emma jobbet som sosialarbeider i San Mateo County i California, etter å ha flyttet fra hjemstedet New York i 1998.

«Emma elsket bylivet og hun elsket også landsbyen, spesielt Sierra Nevada og Teton-fjellene. En av hennes favorittutflukter i helgene var å reise til Yuba-elven. Det var langs den elven at Emma tilsynelatende døde av et anfall, mens hun var på camping med venner i nærheten av Purdon Crossing», er noe av det som står i dødsannonsen.

Marihuana-produksjon

De to halvsøstrene er døtre av den avdøde milliardæren William Louis-Dreyfus, som gikk bort i 2016.

Skuespillerens halvsøster skal ifølge Daily Mail ikke ha skrevet noe testament, og hun etterlater seg hele 23 millioner dollar, som tilsvarer godt over 187 millioner norske kroner. Moren, Phyllis Louis-Dreyfus, skal ifølge nettstedet ha arvet all eiendommen til datteren.

Den avdøde 44-åringen skal nylig ha opprettet et selskap som hadde som formål å utvikle eiendom for produksjon av marihuana. Hun skal ha investert 36 norske millioner kroner i prosjektet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Var ikke nære

Den tragiske nyheten om halvsøsterens dødsfall kom like etter at Julia åpenhjertig fortalte om hvor takknemlig hun er for at hun fortsatt lever etter å ha blitt rammet av brystkreft i september i fjor.

I et nylig intervju med People fortalte skuespillerstjernen om brystkreften.

- Jeg er så takknemlig for å være i live, jeg er takknemlig for min ektemann og våre fantastiske unge gutter, eller unge menn, og min familie og venner, sa «Seinfeld»-stjernen i intervjuet.

Ifølge Daily Mail skal de to halvsøstrene ikke ha vært veldig nære, og skuespilleren skal ha delt flere promo-bilder av den nye sesongen av komiserien «Veep», kun to dager etter dødsfallet til Emma.

Skuespilleren har i skrivende stund ikke kommentert halvsøsterens dødsfall.

Vellykket operasjon

Nyheten om at «Seinfeld»-skuespilleren hadde fått brystkreft, delte hun med følgerne sine i et Twitter-innlegg i fjor.

«En av åtte kvinner får brystkreft. I dag er jeg en av dem. Den gode nyheten er at jeg har den beste gruppen med støttespillere, en hengiven familie og venner, og en god forsikring gjennom fagforeningen min», skrev hun, og fortsatte:

«Den dårlige nyheten er at ikke alle kvinner er så heldige, så la oss kjempe mot alle krefttyper og la oss sørge for at et offentlig helsevesen kommer på plass».

Etter at skuespilleren delte kreftbeskjeden i september i fjor, har hun publisert flere innlegg i sosiale medier om sykdommen.

I februar delte Julia imidlertid noen svært positive nyheter om brystkreften på Instagram-profilen sin. I innlegget avslørte skuespilleren at hun nylig hadde operert for å bli kvitt kreften.

«Hurra! Fantastiske leger, gode resultater, føler meg glad og klar for å rocke igjen etter operasjonen. Hei kreften, «fuck you». Her er mitt første bilde etter operasjonen», skrev Julia under bildet.

LES OGSÅ: Forfulgt av dødsfall og skandaler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer