Seinfeld-skuespiller ringte nødnummeret etter å ha skutt seg selv i hodet

- Jeg håper han er omgitt av mennesker som er glade i ham, skriver Jason Alexander.

SVEVER MELLOM LIV OG DØD: Seinfeld-stjernen Daniel von Bargen - her i samtale med Jason Alexander som spilte George Costanza - svever for øyeblikket mellom liv og død etter å ha skutt seg selv i hodet. Foto: © Fox
SVEVER MELLOM LIV OG DØD: Seinfeld-stjernen Daniel von Bargen - her i samtale med Jason Alexander som spilte George Costanza - svever for øyeblikket mellom liv og død etter å ha skutt seg selv i hodet. Foto: © Fox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Daniel von Bargen (61) - best kjent for sin rolle som «Dr. Kruger» i TV-serien «Seinfeld» - kjemper ifølge flere medier for livet, etter at han mandag kveld skjøt seg selv i hodet.

En fortvilet von Bargen skal ifølge nettsiden TMZ.com selv ha ringt til nødnummeret  911 og bedt dem sende en ambulanse.

- Jeg har skutt meg selv i hodet og trenger hjelp, sier han på opptaket, som du kan høre her.

Skuespilleren - som også er kjent fra TV-seriene «Malcolm i midten» og «X-Files», i tillegg til filmer som «Robocop 3» og «Nattsvermeren» - skal ha forklart at han var deprimert over at han om kort tid skulle ha amputert to tær,  på grunn av sin diabetes-sykdom.

«Jeg sender mine beste ønsker til Daniel von Bargen. Jeg håper han er omgitt av mennesker som er glade i ham», skriver skuespiller Jason Alexander (52) på Twitter. Alexander spilte George Costanza, Dr. Krugers underordnede i Seinfeld.

Ifølge Daily Mail er han nå innlagt på sykehuset Bethesda North i Cincinatti med alvorlige skader.

Tilstanden beskrives fortsatt som kritisk.

Von Bargens familie har foreløpig ikke kommentert sykehusinnleggelsen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Seoghør.no besøkte Seinfelds «Soup Nazi»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer