«Seinfeld»-skuespiller døde av lungebetennelse

Frances Bay døde i en alder av 92 år.

POPULÆRE: Frances Bay er kanskje mest kjent i rollen som den sure gamle damen som spilte mot Jerry Seinfeld (andre fra høyre).  Foto: Stella Pictures
POPULÆRE: Frances Bay er kanskje mest kjent i rollen som den sure gamle damen som spilte mot Jerry Seinfeld (andre fra høyre). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 92 år gamle skuespillerinnen Frances Bay døde tidligere denne uken av lungebetennelse. Hun er best kjent for å spille surrete gamle damer, og spilte blant annet mot Jerry Seinfeld i den populære serien med samme navn. «Seinfeld»-klippet kan du se her (ekstern link).

Bay startet sin karriere som radiovertinne under andre verdenskrig, men det var ikke før på 70-tallet at skuespillerkarrieren skøt fart. Siden har hun jobbet med store navn som Goldie Hawn, David Lynch og Adam Sandler, og i TV-serier som «Grey's Anatomy»,  «Charmed» - og selvfølgelig - «Seinfeld».

Frances Bay har ingen etterkommere ettersom sønnen Josh døde i en alder av 23 år. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se hvem som er sammen igjen! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer