COMEBACK: Under Super Bowl natt til mandag fikk publikum et etterlengtet gjensyn med George, Newman og Jerry fra «Seinfeld».
COMEBACK: Under Super Bowl natt til mandag fikk publikum et etterlengtet gjensyn med George, Newman og Jerry fra «Seinfeld». Vis mer

«Seinfeld» gjenforent under Super Bowl

Den legendariske gjengen gjorde comeback under USAs største sportsbegivenhet.

SEOGHØR.NO: I årevis har «Seinfeld»-fansen ventet på at Jerry, George, Kramer og Elaine skal gjøre comeback på TV-skjermen etter at «Seinfeld» tok slutt i 1998.

Nylig ryktes det at komigjengen skulle gjøre comeback og under USAs største sportsbegivenhet Super Bowl natt til mandag fikk fansen et par etterlengtede minutter med deler av den populære kvartetten.

POPULÆRE: TV-serien «Seinfeld» var en av 90-tallets mest populære TV-serier og fikk på TV fra 1989 til 1998.Her er hovedrolleinnehaverne Michael Richards, Julie Louise-Dreyfus, Jerry Seinfeld og Jason Alexander. Foto: Fame Flynet
POPULÆRE: TV-serien «Seinfeld» var en av 90-tallets mest populære TV-serier og fikk på TV fra 1989 til 1998.Her er hovedrolleinnehaverne Michael Richards, Julie Louise-Dreyfus, Jerry Seinfeld og Jason Alexander. Foto: Fame Flynet Vis mer

I et spesialinnslag møtes Jerry og George på Tom’s restaurant der de krangler over Super Bowl-planer.

Jerrys irriterende nabo og erkefiende Newman gjør også comeback i den korte episoden.

Her kan du se episoden.

Gjengen har en gang tidligere vært samlet da de møttes i en episode av Seinfelds show «Curb Your Entusiasm» i 2009.

Den lille snutten er skrevet av Seinfeld og Larry David og er en promo for Jerrys nye internettshow «Comedians in Cars Getting Coffee».

- Fox spurte om Larry og jeg kunne lage en «Seinfeld»-gjenforening i forbindelse med Super Bowl i New York. Så vi tenkte at å slenge Jerry, George og Newman inn i en episode av «Comedians in Cars Getting Coffee» var en morsom måte å gjøre det på. Larry og jeg skrev manus under ett møte slik som i gamle dager. Å jobbe med ham, Jason og Wayne var utrolig morsom, som det alltid var, sier Jerry til New York Times.

SOM FØR: Jerry og George møtes på kafé for å diskutere hverdagens store og små hendelser. Slik de alltid gjorde i «the show about nothing».
SOM FØR: Jerry og George møtes på kafé for å diskutere hverdagens store og små hendelser. Slik de alltid gjorde i «the show about nothing». Vis mer

LES OGSÅ: Gjenforenes i hemmelighet