COMEBACK: Michael Richards, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander og Jerry Seinfeld skal alle spille sammen i flere episoder i den nye sesongen av "Curb Your Enthusiasm". Men det er ikke kjent om de skal spille seg selv eller rollefigurene fra Seinfeld. Foto: TV2
COMEBACK: Michael Richards, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander og Jerry Seinfeld skal alle spille sammen i flere episoder i den nye sesongen av "Curb Your Enthusiasm". Men det er ikke kjent om de skal spille seg selv eller rollefigurene fra Seinfeld. Foto: TV2Vis mer

Seinfeld gjenforenes!

- Det var som om vi aldri hadde vært fra hverandre, sier Julia Louis-Dreyfus.

SEHER.NO: "Seinfeld"-gjengen med Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander, Michael Richards og Jerry Seinfeld, gjør comeback sammen.

Men det er ikke snakk om en ny runde "Seinfeld", men de stiller alle opp i "Seinfeld"-skaper Larry Davids komiserie "Curb Your Enthusiasm" (Ingen grunn til begeistring).

- Det var veldig morsomt å være sammen med alle igjen. Det var som om vi aldri hadde vært fra hverandre, sier Julia Louis-Dreyfus til E!Online om de første innspillingene.

- Vi filmer igjen både denne måneden og i mai, sier Julia, som spilte Elaine i den populære serien.

Men det er mye hemmelighetskremmeri rundt hva slags roller de skal ha. Skal de spille seg selv, eller skal de spille Jerry, George, Elaine og Kramer.

- Det kan jeg ikke si. Jeg beklager. Jeg ville sagt det om jeg kunne, men jeg får ikke lov, sier hun.

Både Louis-Dreyfus og Alexander har imidlertid tidligere vært med i "Curb Your Enthusiasm" som seg selv.

Episodene med de fire vil bli sendt når den sjuende sesongen av "Curb Your Enthusiasm" er tilbake på HBO til høsten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767. 

LES OGSÅ: Nå kommer porno-Seinfeld