<strong>SAMMEN IGJEN:</strong> Jerry Seinfeld har fått ryktene om en ny TV-serie til å svirre, etter at han la ut dette bildet av seg selv og sin medskaper fra TV-serien «Seinfeld», Larry David, på Twitter. Foto: Twitter
SAMMEN IGJEN: Jerry Seinfeld har fått ryktene om en ny TV-serie til å svirre, etter at han la ut dette bildet av seg selv og sin medskaper fra TV-serien «Seinfeld», Larry David, på Twitter. Foto: Twitter Vis mer

Seinfeld: - Hva kan dette bety?

Dette bildet får fansen til juble.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komikeren Jerry Seinfeld (58) sørget for en av tidenes største TV-suksesser, da han på 90-tallet var med å skape TV-serien «Seinfeld», hvor han også spilte hovedrollen.

Etter at siste episode ble vist i USA i 1998, har Jerry Seinfeld for det meste holdt seg unna TV, og konsentrert seg om å reise på stand-up turné blant annet til Norge.

Nå har imidlertid fansens håp om et TV-comeback for -åringe fått nytt liv, etter at Seinfeld den siste tiden har lagt ut bilder av seg selv på Twitter i samtale med medskaperen av «Seinfeld» Larry David - også kjent fra komiserien «Curb Your Enthusiasm».

«Seiny og LD sammen igjen? Hva kan dette bety? Her er et tips: en 1952 VW» skriver Seinfeld under bildet.

Ryktene om at de to nå har startet arbeidet med et nytt prosjekt, blir ikke svakere av at Seinfeld også har lagt ut bilder av seg selv i samtaler med «The Office»-stjernen Ricky Gervais, og «30 Rock»-skuespiller Alec Baldwin.

Seinfeld har tidligere spilt en gjesterolle i en episode av «30 Rock», som ble svært godt mottatt.

«Jobber på mitt nye prosjekt. Filmer i Manhattan med den store @alebaldwin, skriver Seinfeld under bildet av de to.»

Foreløpig har verken Seinfeld eller noen av de andre komikerne villet gi noen kommentarer om hva prosjektet består av.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Seinfeld gjør narr av kongefamilien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer