Emmy-utdelingen 2017:

Seierskysset skaper hodebry i Hollywood

Alexander Skarsgård lot seg rive med da han vant pris.

SEIER: Alexander Skarsgård kysset motskuespiller Nicole Kidman da han skulle hente hjem sin første Emmy-pris. Det har flere reagert på. Foto: NTB scanpix
SEIER: Alexander Skarsgård kysset motskuespiller Nicole Kidman da han skulle hente hjem sin første Emmy-pris. Det har flere reagert på. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er sjeldent at en prisutdeling går av stabelen i Hollywood uten at en skandale eller to finner sted. Allerede tidlig på kvelden i USA, eller eventuelt sent på natten i Norge, fikk TV-seere verden over noe å diskutere i sofaen eller på sosiale medier.

Da svenske Alexander Skarsgård (41) vant en Emmy-pris for sin rolle i HBO-suksessen «Big Little Lies», var stemningen stor i Microsoft-arenaen i Los Angeles. Som seg hør og bør klemte han mange av vennene og skuespillerne rundt seg, men det kan hende han lot seg rive litt for mye med.

Han kysset nemlig motspilleren Nicole Kidman (50), som var på utdelingen med ektemannen Keith Urban (49), på munnen. Det reagerer flere på.

KLASSISKE: Jane Fonda, Sofia Vergara og Jessica Biel var blant «de eldre» stjernene som dukket opp. Det stoppet likevel ikke glamfaktoren, og flere store medier mener det var de som vant kjolekrigen natt til mandag. Foto: NTB scanpix. Video: NTB Scnapix/ Splash DV. Vis mer

Seierskysset

Flere medier, blant andre amerikanske People, har omtalt kysset. Det er klart at man blir blid av å vinne sin første Emmy, men det virker ikke som om seerne var forberedt på kysset - som nå har blitt en real snakkis.

TRØBBEL?: Både på den røde løperen og i salen så Nicole Kidman og Kieth Urban veldig forelskede ut. De ble observert mens de kysset og holdt hender, blant annet. Derfor skapte det overskrifter da Alexander Skarsgård kysset Nicole på munnen da han stakk av med sin første Emmy-pris. Foto: NTB scanpix
TRØBBEL?: Både på den røde løperen og i salen så Nicole Kidman og Kieth Urban veldig forelskede ut. De ble observert mens de kysset og holdt hender, blant annet. Derfor skapte det overskrifter da Alexander Skarsgård kysset Nicole på munnen da han stakk av med sin første Emmy-pris. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nicole spiller også i «Big Little Lies», og var åpenbart glad på kollegaens vegne da han skulle opp å hente prisen som blant andre Jane Fonda og Dolly Parton delte ut.

Enkelte mener kysset bare er morsomt, men andre stiller spørsmål ved hvordan man egentlig kommer unna med å kysse en kone foran sin ektemann. Kieth satt nemlig rett ved siden av da det hele skjedde.

Det er nok imidlertid ikke romantikk mellom de to stjernene, på tross av at Skarsgård er singel. Han er kjent for å like kjente, vakre kvinner, og har blant andre datet Alexa Chung, Katie Holms og Ellen Page. Det ryktes dessuten også at han har holdt på med andre stjerner som Alicia Vikander og Margot Robbie.

Han nevnte ikke kysset i takketalen sin.

- Takk for at dere fikk denne gutten til å føle seg som en av jentene, sa han blant annet i talen sin, der han også hyllet sine motspillere i HBO-favoritten.

Kidman, som også stakk av med pris, valgte heller ikke å nevne kysset i sin tale. Den fokuserte hun heller på noe helt annet. Da hun kunne smykke seg med tittelen for beste kvinnelige hovedrolle, for samme serie som Skarsgård, kom hun med rørende ord fra scenen.

- Denne skal de to jentene våre ha på hylla. De kan tenke på hver gang mamma ikke la dem om kvelden, det var på grunn av denne - de fikk iallefall noe, sa hun.

KJEKKAS: Skarsgård var utvilsomt fornøyd med seieren, som han feiret med et vått kyss og en flott tale som hyllet hans kvinnelige motskuespillere. Foto: NTB scanpix
KJEKKAS: Skarsgård var utvilsomt fornøyd med seieren, som han feiret med et vått kyss og en flott tale som hyllet hans kvinnelige motskuespillere. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Big Little Lies» kunne potensielt sett vinne hele 16 priser natt til mandag, med nominasjoner innenfor flere store kategorier.

Funnet tonen med supermodell

«Tarzan»-stjernen Skarsgård og modell og klesdesigner Alexa Chung (33) holdt forholdet sitt svært privat, etter at de ble sammen sommeren 2015. I sommer fortalte kilder nær stjernene at de to har gjort det slutt. Det skrev flere amerikanske og britiske medier.

- De har valgt å avslutte sitt av-og-på-forhold, meldte avisen Daily Mail.

De to ble sist sett sammen i mai i år, og skal ha gjort det slutt kort tid etterpå.

Nå skal Stellan Skarsgårds sønn, ifølge New York Post i sommer, ha funnet tonen med modellen Toni Garrn (25), som tidligere datet Leonardo DiCaprio (42). Eks-paret var sammen i halvannet år, fra mai 2013 til desember 2014.

NY FLAMME: Aleksander blir koblet til den flotte modellen Toni Garrn, men det er usikkert om forholdet er seriøst. Foto: NTB scanpix
NY FLAMME: Aleksander blir koblet til den flotte modellen Toni Garrn, men det er usikkert om forholdet er seriøst. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forholdet tok slutt, da Toni så bilder av kjæresten som forlot en klubb i Miami sammen med 20 jenter.

Den flotte modellen skal i begynnelsen ha vært nervøs for å date Aleksander.

- De møttes til lunsj hjemme hos ham, og hun tok med to venninner for å føle seg mer komfortabel, skriver Daily Mail.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Alexander er barn av den berømte svenske skuespilleren Stellan Skarsgård (66), og er i ferd med å ta igjen pappas popularitet. I fjor sikret han seg rollen som Tarzan i storfilmen med samme navn, og hadde en sentral rolle i den populære vampyrserien «True Blood».

- Han var mer spent enn jeg var. Han elsker Tarzan og da jeg var liten så vi alle filmene, sier han ifølge Men’s Health.

LES OGSÅ: Gråtefest da hun vant sin første Emmy-pris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer