Seher.no testet Lene Alexandra

- Det er din kropp - men jeg er streng... Se video!

UTKJØRT: Seher.no-reporter Bjørn Ekker fikk virkelig kjørt seg, da han testet den nybakte personlige treneren Lene Alexandra Øiens egenutviklede treningsprogram «G.I. Lene Alexandra».  Foto: Anders Myhren/ Seher.no
UTKJØRT: Seher.no-reporter Bjørn Ekker fikk virkelig kjørt seg, da han testet den nybakte personlige treneren Lene Alexandra Øiens egenutviklede treningsprogram «G.I. Lene Alexandra». Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra da Lene Alexandra trente Seher.nos reporter i senk nederst i saken!

SEHER.NO: I sommer ble det kjent at den norske artisten Lene Alexandra Øien (29) har blitt personlig trener. I disse dager er hun i full gang med å lære opp treningshungrige kvinner og menn på treningssenteret S.A.T.S i Nydalen.

På egenhånd har Lene Alexandra utviklet et styrkeprogram som har fått navnet «G.I. Lene Alexandra». Nylig utfordret hun Seher.no reporter Bjørn Ekker til å teste øvelsene hun har laget. Reporteren, som to ganger har løpt helmaraton, trodde han skulle få seg en lett treningsøkt.

Men: «G.I. Lene Alexandra» var mer brutal enn han noensinne hadde forestilt seg...

- Kanskje det er på tide å trene litt styrke, eller? utbryter en svært streng - nærmest piskende - Lene Alexandra i videoen du ser nederst i saken.

- Jeg er streng, det er jeg. Grunnen til det er at hvis noen kommer til meg og ønsker resultater, så kan jeg veilede dem. Men jeg krever noe tilbake. Hvis de ikke gjør den jobben jeg krever av dem, får de ikke like bra resultater, mener hun.

Seher.nos reporter ble pushet svært hardt av den tidligere «Skal vi danse»-vinneren, og var flere ganger nær ved å kaste inn håndkledet i løpet av den svette økten. Mellom de anstrengende øvelsene ga Lene Alexandra tillatelse til bare noen få sekunder med hvile, før reporteren på ny måtte kaste seg ut i en ny styrkeprøve.

Lene Alexandra understreker at hun er svært bevisst på ikke å pushe sine klienter alt for hardt i starten, selv om det kanskje kan se slik ut i videoen.

- Det er din kropp, og det er opp til deg hvor mye du vil pushe deg selv. Jeg kan pushe deg til en viss grense, men jeg vil jo helst ikke at folk skal bli skadet. Jeg vil jo at de skal komme tilbake, og da er det viktig at man føler mestring.

En evighet, eller nærmere bestemt under en time senere, var økten ferdig. Om Seher.nos reporter holder seg oppreist etter dette, det gjenstår å se...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg oppdaget at folk lo av meg  

Se video fra da Lene Alexandra trente Seher.nos reporter i senk her:[obj:media:10204]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer