GOD KVALITET: Leservennligheten av seher.nos nettsider på iPhone er like bra som på en vanlig datamskin. Foto: seher.no
GOD KVALITET: Leservennligheten av seher.nos nettsider på iPhone er like bra som på en vanlig datamskin. Foto: seher.noVis mer

Seher.no på iPhone

Høykvalitetsoppløsning på Apples trend-telefon.

SEHER.NO: Mobilbrukere over hele verden har allerede i flere måneder kunnet nyte rykende ferske kjendisnyheter fra Seher.no på mobiltelefon.

Nå har vi laget en spesialversjon for Apple iPhone-eiere.

Brukere som kommer til Seher via iPhone sin Safari-nettleser, får nå automatisk en versjon av sidene våre som er 300 piksler bred og som passer iPhonen som hånd i hanske når den holdes på høykant (slik man vanligvis holder en telefon).

- Frem til nå har sidene blitt krympet, og navigasjon har vært noe kronglete. Nå er dette rettet og vi har fine, funksjonelle iPhone-versjoner av alle våre nettsteder, forteller mobilansvarlig i Aller Internett, Jon Erland Madsen.

Redaktør Erik Nodland i Seher.no er kjempefornøyd med at seher kan leses på iPhone. Både som internett- og telefonversjon.

- Jeg er strålende fornøyd med at Seher.no nå kan leses i enda en mediekanal, sier Nodland.

Aller Internett har en rekke nettsteder under sin paraply, deriblant Digi.no, ITavisen.no, KK.no, Henne.no, Topp.no, DinSide.no og Dingz.no - foruten Seher.no.

Bare begynnelsen
iPhone-tilpasningen gjelder alle artikler og alle bilder som publiseres på det vanlige Internett. Flere verktøy, deriblant kalkulatorene på DinSide, foreligger også i mobilversjonene.

- Dette er likevel bare begynnelsen, og vi kommer med flere tilpasninger for iphone – og konkurrentenes internettelefoner – utover høsten, forteller Madsen.

Vil du ha seher.no på din mobiltelefon? Følg instruksjonene her.

Har du et kjendistips? Send det inn til seher@seher.no!