«Maskorama»:

Seerstorm etter «Maskorama»-finale

Seerne raser etter en glipp under gårsdagens finale.

MASKO-DRAMA: Seerne raser mot NRK etter finaleglipp. Her er gjettelekens detektivpanel: Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm - sammen med gjestedommer Vegard Harm. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK
MASKO-DRAMA: Seerne raser mot NRK etter finaleglipp. Her er gjettelekens detektivpanel: Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm - sammen med gjestedommer Vegard Harm. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK Vis mer
Publisert

Lørdag kveld kunne nysgjerrige nordmenn endelig få ro i sjelen da de tre siste maskene i «Maskorama» falt og deres identitet avslørt.

Den første som måtte vise sitt sanne ansikt var Øystein «Pølsa» Pettersen (39), som skjulte seg bak Rabagasten-kostymet. Kveldens andreplass gikk til Ulven, hvor Daniel Kvammen (34) hadde gjemt seg - mens vinneren, som ble Zombien, skulle vise seg å egentlig være Bilal Saab (23).

Det var altså ingen store overraskelser som skjulte seg bak maskene, og ganske mange følte seg svært sikre på Rabagastens virkelige identitet før masken falt. Men da folket skulle stemme på NRKs sider, fikk flere opp en feilmelding da de tippet den tidligere skistjernen.

På den anonyme sladreappen Jodel har flere poengtert at de skrev «Øystein Pettersen», men at det ikke ble registrert som riktig svar.

FEIL: Flere brukere påpeket at de fikk feil under gjetteleken. Foto: Skjermdump Jodel
FEIL: Flere brukere påpeket at de fikk feil under gjetteleken. Foto: Skjermdump Jodel Vis mer
SINTE: Seerne virket å være svært frustrerte over denne feilen. Foto: Skjermdump Jodel
SINTE: Seerne virket å være svært frustrerte over denne feilen. Foto: Skjermdump Jodel Vis mer

Noen skriver også at de skrev hele navnet som skulle vært riktig, altså Øystein «Pølsa» Pettersen, uten å få godkjent svaret.

FEIL: Dette fikk Se og Hørs ansatt opp da vedkommende tippet Øystein «Pølsa» Pettersen. Foto: Skjermdump NRK.no
FEIL: Dette fikk Se og Hørs ansatt opp da vedkommende tippet Øystein «Pølsa» Pettersen. Foto: Skjermdump NRK.no Vis mer

Også flere av Se og Hørs egne ansatte opplevde å få feilmelding da de tippet riktig, selv om kallenavnet Pølsa ble skrevet i klammer.

De som tipper riktig i gjetteleken er med i trekningen av en hemmelig boks, noe de som fikk opp feilmeldingen fryktet å miste muligheten til å vinne - til tross for et godt detektivhode.

RABAGASTEN: Øystein «pølsa» Pettersen gjemte seg bak rabagasten. Video: Klaus Holm Fjellro. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med kommunikasjonsansvarlig for «Maskorama», Tonje Bergmo, som bekrefter at det skjedde en glipp under gårsdagens finale.

Hun betrygger imidlertid bekymrede seere om at feilen raskt ble rettet opp i.

- Alle som gjettet riktig, men fikk feilmelding, var med i trekningen av maskoramaboksen. Krøllen i systemet ble kjapt rettet opp av våre dyktige teknikere og trekningen ble ikke påvirket av dette.

LES OGSÅ: - Ble oppriktig bekymret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer