«Farmen»:

Seerstorm etter konkurranse

Flere mener at én av deltakerne jukset under «Farmen»-øvelsen.

REAGERER: Det ble en intens konkurranse mellom Henrik Eijsink og Bente Rabba i søndagens semifinale. Foto: TV 2
REAGERER: Det ble en intens konkurranse mellom Henrik Eijsink og Bente Rabba i søndagens semifinale. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag var det klart for årets finale av «Farmen». Etter elleve uker var det til slutt Bente Rabba (55), Andrea Marie Rosli (24) og Henrik Eijsink (26) som måtte kjempe om en plass i finalen.

Til slutt var det sistnevnte som kunne juble over seieren, og stakk avgårde med både bil og hytte som premie.

Før Eijsink vant, var det imidlertid en intens konkurranse mellom han og Rabba. Sistnevnte måtte nøye seg med en tredjeplass etter at hun ble slått ut i den siste øvelsen - nemlig i melkespannholding.

Konkurransen har ikke gått ubemerket hen, og har nå fått TV-seerne til å se reagere. Flere mener nemlig at Henrik Eijsink (26) hadde bøyde armer under store deler av øvelsen.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Det har tidligere vært stort fokus på at deltakerne har vært nødt til å ha rette armer, men i år er det altså nye regler - til tross for at de ikke ble nevnt spesifikt i reglementet før konkurransen startet, ifølge kanalen.

I kommentarfeltene til TV 2 er det nemlig flere som mener at Eijsink jukset, og at han burde blitt diskvalifisert fra konkurransen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer