- Seerne liker når vi driter oss ut

TV2-anker Susanne Wergeland bryr seg ikke om TV-tabber på direkten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I april i fjor gjorde Susanne Wergeland (27) sin debut som sportsanker for TV2. Hun fortalte at hun som kvinne i sporten var redd for å bli møtt med fordommer, men i etterkant har den flotte Levanger-jenta fått mye god tilbakemelding.

- Jeg trives veldig godt og det går bra. Nå har vi startet ny kanal og jeg får sitte mer i studio og får mer trening på en uke enn på en måned tidligere, sier hun da Se og Hør møter henne i pausen på kjendiskampen på Norway Cup.

Det er mye stress knyttet til direktesendinger og 27-åringen har opplevd noen få tabber på skjermen. I mars begynte hun å snakke med crewet da hun trodde mikrofonen var avslått, og i april sto hun på feil plass da hun ledet «Fotballkveld».

Programlederen ler av flausene, og tror seerne tar det med et smil.

- Sånt skjer. Jeg prøver å ikke si ting jeg ikke kan stå for, så om ting kommer ut på lufta er det ikke noe krise. Det er ikke flaut. Jeg tror det er morsomt for seerne når vi driter oss ut litt.

Susanne er svært populær etter debuten og synes det er bare koselig med kommentarer.

- Det går helt fint. Det er noe jeg har et avslappet forohold til og det er stort sett bare hyggelig. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Irriterer seg over egen utseende-fiksering  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer