HOMOFIL TV-BONDE: Jan Erik Kjær (41) leter etter an mann han kan dele livet med. Foto: Lasse Sandaker Nilsen/TV 2
HOMOFIL TV-BONDE: Jan Erik Kjær (41) leter etter an mann han kan dele livet med. Foto: Lasse Sandaker Nilsen/TV 2Vis mer

Seerne klager på homofil bonde

- Jeg har ryggrad og styrke nok til å tåle dette her.

SEHER.NO: Årets sesong av "Jakten på kjærligheten" har startet på TV 2, og TV-bonden Jan Erik Kjær (41) er dermed godt i gang med å finne kjærligheten i sitt liv.

Kjær har fått ekstra mye oppmerksomhet denne høsten, først og fremst fordi han er homofil, og det er det enkelte som reagerer på.

I dagens VG kommer det fram at TV 2 har fått mange negative kommetarer etter at Kjær begynte å lete etter den rette på tv.

 - Vi har fått en del reaksjoner på folk som synes det er galt at vi har med en homofil bonde. Jeg har ikke noe tall, men det er en god del folk som har ringt til TV 2 og sagt at de ikke vil se sånt på tv, sier pressenasvarlig for programmet, Katrine Wergeland til avisen.

Kjær sier selv til VG at han var klar over at deltagelsen hans kunne føre til en del reaksjoner, men at han ikke lar det gå inn på seg.

- Det går ikke inn på meg personlig. Jeg har ryggrad og styrke nok til å tåle dette her. Det var derfor jeg turte å melde meg på, sier bonden, som heller håper at hans deltagelse i programmet kan være med på å endre holdninger.

"Jakten på kjærligheten" ser du mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagere eller andre kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Pusser opp huset før "Jakten"