SEERSVIKT: Kun 143 000 fulgte forrige episode av TV3-programmet «Landskampen». Det er litt over halvparten av de 267 000 som fikk med seg premieren. Foto: TV3
SEERSVIKT: Kun 143 000 fulgte forrige episode av TV3-programmet «Landskampen». Det er litt over halvparten av de 267 000 som fikk med seg premieren. Foto: TV3 Vis mer

Seerne flykter fra Dæhlie og co.

- Vi er ikke fornøyde med utviklingen, sier TV3 om «Landskampen».

Publisert
SEHER.NO: Det var store forventninger knyttet til TV-duellene mellom tidligere norske og svenske vinteridretts-stjerner, da TV3 startet innspillingen av programmet «Landskampen» i svenske Åre i februar.

Men tre uker etter premieren er seertallene nesten halvert. Mens 267.000 fikk med seg premieren, var det forrige uke bare 143.000 som fikk med seg kjendis-konkurransene.

- Vi er ikke fornøyde med seertallsutviklingen på Landskampen. Vi synes vi har laget et godt program, men dessverre har en del av seerne falt av – blant annet som en følge av sterk konkurransen fra andre kanaler, sier presse- og informasjonsansvarlig Glenn Ø. Støldal i TV3 til Seher.no.

TV3 håper nå at ski-VM i Oslo med blant annet Petter Nortug jr. i hovedrollen, skal gi et oppsving også for «Landskampen».

- Vi håper at ski-VM med oppmerksomhet rundt vinteridrett og det å slå svenskene kan hjelpe seertallene opp igjen på Landskampen, sier Støldal.

Seher.no ga programmet terningkast 3 etter premieren, og mente blant annet at i det utenomsportslige programmet er kleine greier.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Buraas har holdt vekten etter at han la opp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer