Seerne flykter fra Dæhlie og co.

- Vi er ikke fornøyde med utviklingen, sier TV3 om «Landskampen».

SEERSVIKT: Kun 143 000 fulgte forrige episode av TV3-programmet «Landskampen». Det er litt over halvparten av de 267 000 som fikk med seg premieren. Foto: TV3
SEERSVIKT: Kun 143 000 fulgte forrige episode av TV3-programmet «Landskampen». Det er litt over halvparten av de 267 000 som fikk med seg premieren. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Det var store forventninger knyttet til TV-duellene mellom tidligere norske og svenske vinteridretts-stjerner, da TV3 startet innspillingen av programmet «Landskampen» i svenske Åre i februar.

Men tre uker etter premieren er seertallene nesten halvert. Mens 267.000 fikk med seg premieren, var det forrige uke bare 143.000 som fikk med seg kjendis-konkurransene.

- Vi er ikke fornøyde med seertallsutviklingen på Landskampen. Vi synes vi har laget et godt program, men dessverre har en del av seerne falt av – blant annet som en følge av sterk konkurransen fra andre kanaler, sier presse- og informasjonsansvarlig Glenn Ø. Støldal i TV3 til Seher.no.

TV3 håper nå at ski-VM i Oslo med blant annet Petter Nortug jr. i hovedrollen, skal gi et oppsving også for «Landskampen».

- Vi håper at ski-VM med oppmerksomhet rundt vinteridrett og det å slå svenskene kan hjelpe seertallene opp igjen på Landskampen, sier Støldal.

Seher.no ga programmet terningkast 3 etter premieren, og mente blant annet at i det utenomsportslige programmet er kleine greier.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Buraas har holdt vekten etter at han la opp