«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Seerfavoritt returnerer

- Ble ganske lettet.

COMEBACK: Pål Tøien gjør comeback i det populære realityprogrammet. Foto: Matti Bernitz / Discovery +
COMEBACK: Pål Tøien gjør comeback i det populære realityprogrammet. Foto: Matti Bernitz / Discovery + Vis mer
Publisert

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», blir for mange glade TV-seere omtalt som «høstens vakreste eventyr», og programmet er godt i gang med årets sesong.

Tidligere har man fått se kjendisene bryne seg på krevende oppgaver i fabelaktige omgivelser, og denne uken skulle deltakerne konkurrere mot selveste programleder Tom Stiansen (54)

Det var knyttet stor spenning til hvem Stiansen skulle ha følge av under den kommende etappen.

Deltakerne er ikke helt fremmed for at det tidvis dukker opp uforutsette utfordringer og overraskelser underveis i deltakelsen, men denne gangen, var det av den litt hyggeligere sorten.

SKADER SEG: Silje Halstensen får oppleve styrken av et våpen når hun skader seg under en konkurranse i «71 grader nord kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Det var ingen ringere enn «OnklP», eller Pål Tøien (38), som dukket opp under ukens episode, og som skulle være reisefølge til programleder Stiansen.

GJENSYNSGLEDE: Pål Tøien tar denne uken på seg regntøy og tursko for å akkompagnere Stiansen. Foto: Matti Bernitz / Discovery +
GJENSYNSGLEDE: Pål Tøien tar denne uken på seg regntøy og tursko for å akkompagnere Stiansen. Foto: Matti Bernitz / Discovery + Vis mer

Tøien gjør dermed et gledelig comeback, ettersom han ble en solid seerfavoritt da han deltok i samme serie i 2020.

- Jeg sa ja til å være med på en sånn liten gjesteopptreden. Jeg hadde så mange gode minner fra sist. Jeg hadde det så kult, og alt det slitsomme vi var igjennom, er borte fra minnet, sa han da han entret programmet.

DUO: Sammen programleder Tom Stiansen skal Pål Tøien kjempe mot deltakerne om seieren. Foto: Matti Bernitz / Discovery +
DUO: Sammen programleder Tom Stiansen skal Pål Tøien kjempe mot deltakerne om seieren. Foto: Matti Bernitz / Discovery + Vis mer

Forberedte seg med TV-spill og øl

De andre deltakerne på sin side, kunne avsløre at de egentlig var litt lettet da de så hvem den mystiske kavaleren til Stiansen var.

- Vi trodde det var en svær muskelbunt, men så viste det seg at det bare var OnklP iført en boblejakke. Jeg må innrømme at jeg ble ganske lettet. Han har vel ikke helt klart å holde formen ved like etter deltakelsen?, sier en spørrende Vegard Ylvisåker (43) til kamera.

«71 GRADER NORD KJENDIS»: Cristian Brennhovd er uenig med de andre deltakerne da de skal handle inn til middag. Video: Discovery + Vis mer

Da Tøien skulle ta fatt på episodens etappe sammen med Stiansen, tok det ikke lang tid før den folkekjære artisten måtte innrømme at Ylvisåker trolig hadde rett i sine antakelser.

- Det har ikke blitt så mye skogstur på meg. Jeg har trent meg opp ved å spille TV-spill og drikke øl, selv om jeg egentlig hadde planer om å komme i Stiansen-form.

Videre sier han at han kan takke seg selv, men er ved godt mot når han skal ta fatt på den krevende oppgaven - akkompagnert med sjefen sjøl, som Tøien salig erkjenner at han liker svært godt.

- Du skal lete lenge etter en bedre type enn han - han er en tvers igjennom fin fyr.

«TROPP 1»: Det tar ikke lang tid før en av deltakerne skader seg og lege må tilkalles. Video: TV 2 Vis mer

-Takknemlig

Selv om Tøien ikke stakk seirende med sin sesong, utviser han dyp takknemlighet for at han har fått lov til å være med. Han røper at han har fått svært mange fine tilbakemeldinger, og legger til at flere har fortalt han at de virkelig krysset fingrene for at han skulle klare seg på den lange veien fra Nordkapp til Lindesnes.

- Jeg er en sånn fyr som vil gjennomføre det jeg begynner på, og selv om man noen ganger får lyst til å kaste inn håndkleet, gjør man bare ikke det på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis.»

«71 GRADER NORD»: Cristian Brennhovd og Vegard Ylvisåker går bak ryggen på lag Nordkapp. Video: Discovery + Vis mer

LES OGSÅ: Selger bolig for svimlende sum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer